Opdag Range Optimizer: Udvalgte teknologier for at optimere din rækkevidde

1) Regenerativ bremsning

Tag det roligt, lad op! For at optimere Renault ZOE's rækkevidde har vores ingeniører udviklet et banebrydende system, der kan genvinde energitabet under deceleration og bremsning. Batteriet oplader sig selv, når du tager foden af speederen og også, når du bruger bremsepedalen.

2) Varmepumpe

Ønsker du at ventilere eller varme op uden at bruge for meget af din Renault ZOE's batteri? Det er muligt med Range Optimizer-varmepumpen! Den er reversibel, beskytter din kørselsautonomi og giver 2 funktioner: Den afkøler kabinen med traditionel, moderne aircondition eller den producerer varme ved hjælp af kalorierne i den udendørs luft. Smart!

3) Michelin Energy™ E-V dæk

Få det bedste inden for ultralav rullemodstand! Oplev det første udvalg af MICHELIN-dæk, der er designet eksklusivt til elbiler. Alt sammen uden at påvirke Renault ZOE's bremseevne eller vejgreb.

Drag fordel af en intelligent oplader

4) Caméléon™-lader

Caméléon™-laderen reducerer i høj grad opladningstiden, idet den altid bruger den maksimalt tilgængelige energi. Den giver dig mulighed for at genfinde en betydelig rækkevidde med bare en kort opladning.

Nyd mulighederne, før du kører af sted

5.1) Forvarming af batteri

Det nye 41 kWh batteri til Renault ZOE har mulighed for at forvarme i koldt vejr. Denne funktion opvarmer Renault ZOE's batteri og den kan endda afkøle det, hvis det er nødvendigt. På vejen bevarer systemet automatisk en optimal batteritemperatur.

5.2) Forvarming af bilen

Systemet med forvarmning/køling i kabinen giver dig mulighed for at programmere den kommende opvarmning eller afkøling, mens Renault ZOE stadig er ved at lade op. Med denne funktion tages den anvendte energi til varmekomfort ikke fra batteriet.