image

Familiebiler fra Renault

Med en rummelig familiebil fra Renault får du en sikker og billig bil med en imponerende ydeevne. Vi har et varieret udvalg af familiebiler – fra den lille familiebil Renault CLIO stationcar til den rummelige og store Renault GRAND SCENIC med 7 sæder.

Komfort, god plads og sikkerhed med en stor familiebil fra Renault

De vigtigste krav til en god familiebil er komfort, god plads og maksimal sikkerhed.

Komfort og god plads går hånd i hånd. En større bil giver mulighed for flere siddepladser, så alle kan komme med. Den ekstra plads gør det samtidig lettere for passagerne at komme ind og ud af bilen. Den ekstra plads giver også mere benplads til alle passagerer og mindre trængsel på bagsædet – til glæde for alle passagerer på længere rejser.

 

Bagagerummet skal også være stort nok til at rumme hele oppakningen, så al den nødvendige bagage kan komme med på turen. Sikkerheden er naturligvis altid vigtig på vejene. Men når det kommer til familiebiler, er sikkerhedskravene endnu højere. Dette skyldes, at familiebiler som regel kører med flere passagerer, og desuden er de ofte større, tungere og kører med mere bagage end andre biler. 

megane sport tourer familiebil

Bedste familiebil til hele familiens behov

En familiebil er en bil med adskillige siddepladser, høj fleksibilitet og gennemgribende sikkerhed. Det er en bil, der passer perfekt til din familie, uanset din families størrelse og dine behov. Samtlige biler er designet store og rummelige med henblik på at skabe mest mulig plads til din familie og sikre en behagelig kørestilling for fører og passagerer på alle sæderækker.

 

Alle Renaults familiebiler er udstyret med adskillige ergonomiske sæder, rummelige bagagerum og fleksible indretningsmuligheder, så bilen kan tilpasses nøjagtig til din families behov. Med os vil du helt sikkert finde en komfortabel og billig familiebil, der passer til din familie.

UDFORSK MEGANE SPORT TOURER
renault grand scenic sikkerhed for hele familien

Sikkerhed for hele familien

For at sikre, at din køreglæde går hånd i hånd med en høj sikkerhed, er alle familiebiler fra Renault konstrueret med maksimal beskyttelse fra inderst til yderst. Vores biler har blandt andet selealarmer, Isofix-beslag og airbags placeret både på for og bagsæder, så alle familiemedlemmer kan føle sig trygge, når I begiver jer ud i trafikken.

 

Familiebilerne er desuden udstyret med ABS og BAS bremser og fartpilot, der mindsker risikoen for alvorlige ulykker. Når du køber en stor eller lille familiebil hos Renault, får du med andre ord en lækker og moderne familiebil, der lever op til hele den moderne families behov med hensyn til plads, sikkerhed, komfort, design og køreegenskaber.

 

Familiebilerne fås desuden med en et stort udvalg af ekstraudstyr, der gør livet som familie endnu lettere. Vi glæder os til at give dig en uforpligtende prøvetur i vores familiebiler hos din lokale Renault-forhandler. Tag chancen og find en sikker og billig lille familiebil til dig og hele din familie i dag.

UDFORSK GRAND SCENIC
renault captur

Luksuriøse køreegenskaber

Kabinen har et smukt, aerodynamisk interiør, der forlænges udvendigt af harmoniske proportioner med bløde kurver og skarpt skårne linjer. Motoren kombinerer dynamiske køreegenskaber med præcis styring og en effektiv brændstoføkonomi, hvilket både ved høj og lav hastighed mindsker behovet for optankning.

 

I kombination med en lang række personlige tilpasningsmuligheder, kan vi levere den bedste familiebil, du og din familie kan drømme om. Alle Renaults familiebiler, med undtagelse af CLIO Sport Tourer, fås med både manuel- og automatisk gearkasse, så du kan få præcis de køreegenskaber, du gerne vil have. Bilerne har en god trækevne, og de kan naturligvis fås med trækkrog, så du kan trække eksempelvis en trailer, en campingvogn eller en hestetrailer bag bilen.

 

Desuden kan alle vores familiebiler udstyres med smarte underholdnings- og navigationssystemer og elektronisk klimakontrol, der gør kørslen til en behagelig fornøjelse for hele familien.

UDFORSK NY CAPTUR

Renault MEGANE Sport Tourer

thumbnail


Slip følelserne friAttraktiv og funktionel. Kraftfuld og stilren. Kompakt og rummelig. Med smukke proportioner, høj ydeevne og omfattende hjælpesystemer er Renault MEGANE Sport Tourer en fremragende familiebil.

 

Renault MEGANE Sport Tourer tilbyder de samme funktioner som Renault MEGANE, men som stationcar. Du får det samme høje komfortniveau, smukke design og smarte funktionalitet, men med et endnu større bagagerum.

 

Renault MEGANE Sport Tourer GT inviterer dig ind i en elegant og sporty verden. Indvendigt har den GT-blå detaljer, sportssæder med integreret nakkestøtte, forstærkning i siderne, GT-rat og aluminiumspedaler...Alt dette fuldender bilens sporty stil.

Udforsk Renault MEGANE Sport Tourer

Renault KADJAR

Renault KADJAR

Familiebilen med sporty elegance

 

Renault KADJAR er en sand gladiator på vejene. Den er effektiv, kraftfuld, praktisk og fuldt udstyret til kørsel under alle forhold. Den kan svæve hen over motorvejen, skifte til firehjulstræk og håndtere vanskeligt terræn – alt sammen uden at gå på kompromis med komforten. Renault KADJAR er en SUV, der er klar til enhver form for vejr- og vejforhold.

 

Robust, atletisk, bestemt – Renault KADJAR har et design, der udstråler styrke. Og det er mere end bare på overfladen. Renault KADJAR er udstyret med højtydende, brændstofeffektive motorer, som omfatter en række tekniske innovationer, der sikrer høj ydeevne og effektivitet. Dette giver dig samtidig en sikker og rolig køreoplevelse med topmoderne udstyr og bedst mulig sikkerhed.

Udforsk ny Renault KADJAR
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide