Oplev alle Renaults nyheder og eksklusiviteter, præsenteret på denne 120. udgave af Paris Motor Show.

Renault til Paris Motor Show 2022

Fordi vi elsker det! Fra 17. til 23. oktober kan du tage plads i et af de 12 køretøjer i E-Tech-serien, inklusive den helt nye Renault Austral SUV E-Tech fuldhybrid. Oplev de seneste projekter på 5 konceptbiler, interager med den fremtidige Renault-avatar … eller tag en lille rundtur i The Originals-butikken.

R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric

Skabt til konkurrence og mere specifikt til at drifte med sine 380 hk og 700 Nm øjeblikkeligt drejningsmoment.


Find ud af mere

4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept

varsler fremtidens Renault 4 planlagt til 2025, er et rekreativt køretøj designet til både at udforske verden rundt og til enden af gaden.

 
Find ud af mere

R5 E-Tech 100% electric Prototype

Alle R5’ens elementer er der, såsom proportioner, karakter, sjov, forstærket af et moderne design, betydelig teknologisk modernitet og en 100% elektrisk drivlinje.

Find ud af mere

Reno

kom og opdag reno, Renaults officielle avatar

Renault introducerer sin avatar ved navn… reno!

En ægte legemliggørelse af indbygget intelligens og forbundet teknologi, som vil ledsage dig i mærkets fremtidige køretøjer.

 

En interaktiv oplevelse venter dig på motormessen. Du vil snart finde reno i en dedikeret app.

 

 

se video

og snart ved din side

Du vil være i stand til at sige "hej reno" i din fremtidige Renault-bil, og jeg dukker op med det samme. Jeg vil være din co-pilot om bord, der styrer dit køretøjs tilpasning. Du har intet at bekymre dig om og kan koncentrere dig om det, der er vigtigt - din køreglæde.

openR link with Google inbyggt

openR link med indbygget Google

Lige så hurtig som en smartphone genopfinder openR link forbundet kørsel. Med en 12" intuitiv grænseflade og Googles indbyggede funktioner flytter den grænserne for multimediesystemer.

RENAULT E-TECH RANGE