image

Renault Tech

I 10 år har vores datterselskab Renault Tech, som er specialiseret i specialdesignede ombygninger, støttet Groupe Renault med udvikling og produktion af specialdesignede løsninger til personbiler og erhvervskøretøjer.

Industriel tilpasning for alle

Udforsk et stort udvalg af ombygninger og brugertilpasninger for både erhvervskunder og privatpersoner.

Renault Tech

En omfattende, varieret og tilpasset service i konstant udvikling

Med Renault Tech er Renault den eneste bilproducent, der tilbyder en industriel ombygningsservice for at imødekomme alle sine kunders behov og bevare en målsætning for kvalitet, der er i overensstemmelse med Groupe Renault standarder.

 

 

Ekspertise

Monteringer er i overensstemmelse med Renault-Nissan Alliancens kvalitetsstandarder. Alle arbejdsopgaver udføres uden at beskadige køretøjets konstruktion, når udstyret monteres. Desuden er visse opbygninger reversible og øger køretøjets videresalgsværdi.

Renault Tech udstyr
Renault Tech

Udgifter

Da selskabets faciliteter er beliggende i Renault Gruppens fabrikker, er der ingen ekstra logistiske udgifter, når Renault Tech er ansvarlig for dine monteringer.

Leveringstider

Renault Tech bestræber sig på at levere et ombygget køretøj inden for samme leveringstid som et standardkøretøj, ligegyldigt hvad din forespørgsel går ud på.

Renault Tech
Renault Tech Eftersalg & Garanti

Eftersalg & Garanti

Servicering? Reparation? Et spørgsmål om dit køretøj? Renault-netværket er her for at hjælpe. Renault Tech-eftersalg støtter Renault-forhandlernetværket. Selskabet yder assistance med diagnose, leverer reservedele og håndterer forespørgsler vedrørende garanti (dele og arbejdsløn). Garantiperioden for ombygninger vil altid være den samme som for standardbiler.

Renault betyder også...

Renault Pro+

Renault Pro+

Vores kommercielle løsning til erhvervsdrivende

Få mere at vide om Renault Pro+
Renault Easy Life

EASYLIFE

Vi fornyr for at forbedre din oplevelse

Oplev vores teknologi