SIKKERHED OG ASSISTANCE

Renault Megane E-Tech 100% electric

advarsel om krydstrafik bag bilen ved parkering

Bliv advaret om forhindringer, der nærmer sig bag bilen.

Renault Megane E-Tech 100% electric - afstandsadvarsel

advarsel om afstand

En sensor foran på køretøjet beregner en sikker afstand til den forankørende bil. Hvis der findes en risiko for kollision, udløser systemet et lydsignal og en visuel alarm.
Renault Megane E-Tech 100% electric - blindvinkeladvarsel

blind spot warning og vognbaneassistent ved overhaling

Køretøjet korrigerer sin bane automatisk, hvis det registrerer en mulig kollision, når det skifter vognbane.

Systemet er aktiveret over 15 km/t og bruger lyssignaler til at advare dig om biler, der befinder sig udenfor dit synsfelt.

genkendelse af vejskilte med hastighedsadvarsel

Et kamera registrerer hastighedsbegrænsninger under hele din køretur og opdaterer dig via instrumentbrættet.

Kameraet øverst på forruden registrerer hastighedsbegrænsninger under hele din køretur og advarer dig via instrumentbrættet, hvis du kører for hurtigt.

aktivt nødbremsesystem

Det registrerer modkørende eller overhalende biler fra siden og standser køretøjet i tilfælde af fare. Bykørsel om dagen eller om natten har aldrig været mere sikker.

automatisk nødbremse i bakgear

Køretøjet bremser automatisk, hvis der findes forhindringer bag bilen, når du bakker.
Renault Megane E-Tech 100% electric - vognbaneassistent

vejbaneassistent og advarsel om vejbaneafvigelse

Systemet er aktivt mellem 70 og 160 km/t og styrer dit køretøj tilbage til sin vejbane, hvis det krydser en fuldt optrukket eller stiplet linje uden brug af blinklys.

advarsel om vejbaneafvigelse
Systemet registrerer, ved hjælp af et kamera på forruden bag ved bakspejlet, om en fuldt optrukket eller stiplet linje krydses uden brug af blinklys og advarer føreren.

køreassistancesystemer

Renault Megane E-Tech 100% electric

smart bakspejl

Ikke flere problemer på grund af en passager eller noget bagage, der blokerer dit udsyn. Dit bakspejl modtager billeder sendt direkte af et kamera placeret på bagruden.

se video
Renault Megane E-Tech 100% electric

intelligent adaptiv fartpilot

Det hjælper dig med at opretholde en sikker afstand til den forankørende bil, når du kører. Systemet bremser op, når afstanden er for kort, og det accelererer derimod, når der er fri bane igen. Det identificerer også vejens kontekst som f.eks. trafikpropper eller rundkørsler for at justere hastigheden på forhånd.
Renault Megane E-Tech 100% electric

fartpilot og hastighedsbegrænser

Kontrollér din hastighed med knapperne på rattet, når du kører. Sæt en maksimal hastighed for at overholde hastighedsbegrænsningerne på vejen.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - aktiv førerstøtte

aktiv køreassistance

Tilpas den måde, hvorpå Megane E-Tech 100% electric reagerer under forskellige trafikforhold. Fra 0 til 170 km/t justerer systemet din hastighed og opretholder en sikker afstand til den forankørende bil, og sørger samtidigt for, at du bliver midt i din vejbane. I trafikpropper standser og starter køretøjet automatisk for større komfort og sindsro.

Adaptive Vision LED-lygter (inkluderer tågefunktion)

Systemet justerer automatisk lyskeglens form i forhold til trafik- og vejrforhold for at forbedre din komfort og sikkerhed.

automatisk skift mellem fjernlys og nærlys

Det aktiveres af et kamera øverst på forruden. Kameraet analyserer lysflowet i forhold til belysning og trafikforhold.
Renault Megane E-Tech 100% electric

hill start assist

Det fastholder automatisk bremsetrykket i 2 sekunder, hvilket giver dig tid til at tage din fod af bremsen og træde på speederen. Systemet er aktiveret, når hældningen er større end 3 %.

parkeringsassistance

Renault Megane E-Tech 100% electric

3D monitor med visning over 360°

Udfør manøvrer på en legende let måde. Din bil har 4 kameraer, som giver et 360°-graders udsyn omkring køretøjet. 

 

front parkeringsassistance
Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer foran bilen.

baglæns parkeringsassistance
Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer bag bilen.
 Renault Megane E-Tech 100% electric - fuldautomatisk parkering

fuld automatisk parkering

Systemet gør parkering virkelig enkelt. Dit køretøj registrerer parkeringspladsen og styrer for dig. Alt, hvad du skal gøre, er at træde på speederen
Renault Megane E-Tech 100% electric

bakkamera

Det overfører et billede af udsynet bag bilen, når du sætter i bakgear. Vejledende linjer gør dine manøvrer nemmere og mere sikre.
Renault Megane E-Tech 100% electric

parkeringsassistance i siden

Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer på siden af bilen.