sikkkerhed og assistance

advarsel om krydstrafik bag bilen ved parkering

Bliv advaret om forhindringer, der nærmer sig bag bilen.

køreassistancesystemer

intelligent adaptiv fartpilot

Det hjælper dig med at opretholde en sikker afstand til den forankørende bil, når du kører. Systemet bremser op, når afstanden er for kort, og det accelererer derimod, når der er fri bane igen. Det identificerer også vejens kontekst som f.eks. trafikpropper eller rundkørsler for at justere hastigheden på forhånd.

aktiv køreassistance

Tilpas den måde, hvorpå Megane E-Tech 100% electric reagerer under forskellige trafikforhold. Fra 0 til 170 km/t justerer systemet din hastighed og opretholder en sikker afstand til den forankørende bil, og sørger samtidigt for, at du bliver midt i din vejbane. I trafikpropper standser og starter køretøjet automatisk for større komfort og sindsro.

automatisk skift mellem fjernlys og nærlys

Det aktiveres af et kamera øverst på forruden. Kameraet analyserer lysflowet i forhold til belysning og trafikforhold.

hill start assist

Det fastholder automatisk bremsetrykket i 2 sekunder, hvilket giver dig tid til at tage din fod af bremsen og træde på speederen. Systemet er aktiveret, når hældningen er større end 3 %.

parkeringsassistance

3D monitor med visning over 360°

Udfør manøvrer på en legende let måde. Din bil har 4 kameraer, som giver et 360°-graders udsyn omkring køretøjet. 

 

front parkeringsassistance
Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer foran bilen.

baglæns parkeringsassistance
Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer bag bilen.

fuld automatisk parkering

Systemet gør parkering virkelig enkelt. Dit køretøj registrerer parkeringspladsen og styrer for dig. Alt, hvad du skal gøre, er at træde på speederen

parkeringsassistance i siden

Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer på siden af bilen.