ELBIL

Få mere at vide om vores udvalg af E-Tech elbiler, som kombinerer miljømæssig ansvarlighed med køreglæde. 

BLIV INSPIRERET AF VORES INNOVATIVE ELBILER

Det grønne valg

Vær med til at reducere støj og forurening når du køber en elbil fra Renault. I Danmark er vi så heldige, at meget af vores strøm kommer fra vedvarende energi.

Derfor kan du oftest lade batteriet op med bedre samvittighed og køre helt emssionsfrit. Dermed er du med til at gøre en indsats for fremtidens generationer. Bykørsel har aldrig været bedre.

Udpræget køreglæde

Lydløs, hurtig og vibrationsfri er bare nogle af de ting der giver dig øget køreglæde i vores elbiler.

Med den gode og gnidningsfri accelerationsevne vil du opleve at dine køreture bliver langt mere dynamiske og afslappende. Ingen anden motortype, kan hamle op med den behagelige følelse en tur i en elbil.

Det økonomisk fornuftige valg

Når du bliver elbilsejer, vil du typisk opleve betydelige besparelser både på brændstof og vedligeholdelse. At lade din bil op er væsenligt billigere end at tanke traditionelt brændstof.

Derudover, har en elbil færre dele og et meget lavere niveau er slidtage. Sløjf din tandrem og vink farvel til de hyppige olieskift! Du kan endda drage fordel af gratis parkering i de fleste storbyer. 

Renault ekspertise i hjertet af din elbil

Der er fokus på el i vores strategier og innovationer, for at tage hånd om den nuværende og fremtidige generationers miljømæssige udfordringer. Med næsten 10 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af elbiler er vi i besiddelse af alle redskaberne der kræves, for at lægge fundamentet for en grønnere transportsektor.

I dag er hele vores forhandlernetværk trænet i viden omkring elektrisk mobilitet, så de altid kan give dig den bedst mulige vejledning. der påfylder dine behov. Derudover, bestræber vi os også på at levere den bedste online-service, der vejleder dig i brugen af din bil til hverdag.

Derfor vil du her på siden, kunne læse alt om produktet, opladning, vedligeholdelse af din elbil.

Et frisk pust til din køreoplevelse

Du vil opleve at dine daglige køreture vil føles fornyet og anderledes med en af vores elbiler. Den traditonelle brændstofmotor under motorhjelmen er blevet erstattet af et batteri, der leverer energi til en elmotor. Derfor er bilerne færdige med udstødningsrør og udsender ikke mere forurenende gasser. Samtidig tillader højkapacitets-batteriet dig at køre hundredvis af kilometer på en enkelt opladning.

Vores elbiler er også blandt de mest teknologisk forbundne biler og du kan "Connected services", fra din telefon kan styre din opladning, ruteplanlægger, service og meget mere.