solarbay elektrokromt glastag

solarbay elektrokromt glastag*

Det innovative solarbay glastag bliver helt eller delvist mørkere og lysere efter behov. Du styrer det ved hjælp af en knap eller stemmestyring. Optimal visuel og termisk komfort er garanteret både sommer og vinter.

 

*fås som ekstraudstyr. sekvenser forkortet og simuleret.

solarbay er let at bruge

4 opacitetstilstande tilgængelige

Solarbay stemmestyres via Google Assistant eller ved hjælp af en knap placeret i bilens loft. Der er 4 forskellige opacitetstilstande, du kan vælge imellem. Selv når taget er uigennemsigtigt, kan du stadig nyde naturligt lys.

  • helt uigennemsigtigt tag
  • uigennemsigtigt tag bagerst
  • uigennemsigtigt tag forrest
  • helt gennemsigtigt tag

helt gennemsigtigt tag

uigennemsigtigt tag forrest

uigennemsigtigt tag bagerst

innovativ teknologi

Solarbay er udviklet i fællesskab af Renault og Saint-Gobain. Det er baseret på Saint-Gobain Sekurits AmpliSky® fuldelektroniske system. Denne teknologi bruger PDLC* film mellem to glasplader ladet med en elektrisk strøm, der ændrer justeringen af de flydende krystaller. Designet barberer derfor 30 millimeter af køretøjets højde, hvilket hjælper med at forbedre Scenic E-Tech 100% electrics aerodynamik og rækkevidde.

Kun Renault tilbyder i øjeblikket sådan et "smart" tag, der, i en gradvis bølge, lysner og mørkner fra flere retninger.

*flydende krystaller fordelt i en polymer

genanvendeligt design

Glasset i solarbay indeholder omkring 50% glasaffald, som er bilglas genvundet fra de forskellige produktionsstadier på Saint-Gobain Sekurits fabrikker. Solarbay glastaget består af to meget tynde lag, der giver fremragende termisk beskyttelse.

Ved endt levetid genbruges glasset til nyt bilglas. Både PDLC- og PVB*-filmene kan genbruges til andre formål. Det betyder, at solarbay har en genanvendelighedsgrad på mere end 90 %. I tilfælde af en ulykke kan glasset udskiftes lige så nemt som et konventionelt glastag, da alle dets komponenter kan udskiftes individuelt.

*Polyvinyl Butyral