RENAULT HYBRIDBILER

E-Tech hybrid-teknologien kombinerer elektrisk knowhow med Renaults formel 1 ekspertise inden for energistyring uden nogensinde at have brug for at sætte et stik i stikontakten.

 

 

Oplev glæden ved at køre hybrid

Lige fra den helt igennem elektriske start vil hybridbilen vil få dig til at falde for sin køreglæde og effektivitet. El-teknologien i vores E-Tech-modeller tilbyder en mere livlig accelerationsevne og ren elektrisk kørsel i op til 80 % af tiden.

Vores hybridbiler kræver ingen stikkontakter eller kabler og er udstyret med automatgear for en jævn kørsel og optimal komfort.

Reducer dit forbrug med 40 %

Reducer dit forbrug med op til 40 % under bykørsel sammenlignet med en brændstofdrevet bil. Vores E-Tech-motor er udstyret med el-teknologi, som tillader dig at optimere din elektriske kørsel takket være regenerativ bremsning.

Bremsning og deceleration genvinder energi, så du kan drage fordel af at køre en hybrid endnu længere, mens du mindsker dit behov for at tanke op!

Nyd hybridteknologien på vores flagskibsmodeller

Opdag hybrid uden kompromiser. Vores E-Tech-motor fås til vores ikoniske modeller, så du kan drage fordel af optimeret elektrisk kørsel uden at gå på kompromis med dine foretrukne modellers design eller effekt.

Hybrid: en balance mellem elektrisk og forbrænding

E-Tech er den innovative og eksklusive teknologi fra Renault. Den er beskyttet af 150 patenter, udviklet i samarbejde med Renault formel 1 teams og baseret på vores ekspertise med elbiler.

E-Tech hybrid-drevsystemet kombinerer en forbrændingsmotor, to elmotorer og et batteri. Vores hybridbiler er udstyret med automatgear, og de er effektive og intelligente, hvad angår energistyring. Tilbagelæg endnu større afstande med ren elektrisk kørsel!

Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel.