CAPTUR E-Tech Plug-in Hybrid Equilibre

pris fra 279.990 kr 310.090 kr
Spar 30.100 kr.

se kampagnetilbud

CAPTUR TCe

 fra 224.990 kr. 245.090 kr.
spar 20.100 kr.

prisliste

Har du overvejet privatleasing?

Privatleasing fra 2.995 kr./md.*

  • rummelig kabine
  • stort baggagerum på 536 l

 

Privatleasing online

bestil prøvetur
* Renault Captur TCe Equilibre 9.995 kr. I førstegangsydelse. 600 kr. i indfrielsesgebyr, min. pris i bindingsperioden (12 mdr.): 46.535 kr. inkl. 10.000 km/år. Leasingperioden (36 mdr.): 118.415 kr. inkl. 10.000 km/år. Den viste bil har ekstraudstyr f.eks.: forkromede detaljer/lister, R.S. Line alufælge, mørktonet bagrude og sideruder bag. A+, forbrug 17,2 km/l, 134 g/km CO2 (bl. kørsel WLTP). Prisen gælder for lagerbiler med registrering senest den 31. oktober 2023 (begrænset antal). Kræver positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring, BS-betaling. Inkl. serviceaftale, ekskl. dæk og CO2-ejerafgift. Privatleasing via Renault Finance/Mobilize (ALD Automotive). Se vilkår mv. på privatleasing.renault.dk og prisen på den viste variant.

design

Skil dig ud fra mængden! Captur gør brugertilpasningen optimal både indvendigt og udvendigt

indvendigt design

De første indtryk inde i bilen: en elegant velkomst, kvalitetsfinish, etc. CAPTUR er revolutionerende, så du får en dejlig og behagelig følelse. Bilen er udstyret med et Smart Cockpit med et multimediesystem med 9,3” touchscreen, en 10,2” digital instrumentenhed, som kan tilpasses, en eksklusiv “svævende” midterkonsol med en elektronisk gearvælger lige ved hånden, smarte opbevaringsområder, etc

udvendigt design

CAPTURs SUV-look fremhæves af skulpturelt udformede sider, atletiske skulderlinjer og hjulkasser, bundskjold foran og bagpå, tagbøjler, stor kølergrill, en udtryksfuld kofanger og kromdekor.
Foran og bagpå udstråler CAPTUR endnu mere stil og teknologi med sit C-formede LED-signaturlys.
 

teknik

Multi-Sense

Tilpas din Captur med Multi-Sense teknologien, som omfatter 3 kørefunktioner (Eco, Sport, MySense) og 8 belysningsindstillinger.

På forkanten af teknologien

Captur er udstyret med den seneste teknologi og baner vejen for autonom kørsel for at øge din køreglæde uden at gå på kompromis med sikkerheden. Nyd en afslappet kørsel!

Brugertilpasset oplevelse

Smart kabine, soltag, rummeligt interiør, stort bagagerum (op til 536 liter*), glidende og sammenfoldeligt bagsæde og masser af opbevaringsrum. Captur tilpasser sig efter din dagligdag.

* VDA-norm

ydeevne

TCe 90

Alsidighed på sit højeste niveau:
Den 90hk/160Nm turbo-benzinmotor giver Captur en hurtig reaktionsevne, smidig kørsel og et kontrolleret brændstofforbrug.

mild hybrid 140 EDC

Denne 1,3 liter turbomotor med direkte indsprøjtning har et moment på 260 Nm og 140 hestekræfter, automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Den giver bedre reaktionsevne og stærk acceleration for en endnu større køreglæde.

E-Tech plug-in hybrid 160

Den E-Tech genopladelige hybrid er resultatet af over 150 patenter udviklet af vores Renault-eksperter. Den kombinerer to elmotorer med den seneste generation 1,6 liters benzinmotor udstyret med partikelfilter. Drivaggregatet har også en koblingsfri gearkasse og et 9,8 kWh batteri, som er inspireret af henholdsvis vores Formel 1 og Z.E.-ekspertise. Resultatet? Begræns dine CO2-emissioner og forvalt dine udgifter ved at reducere dit brændstofforbrug.

Du får en 100 % elektrisk start og alle fordelene ved el-kørsel i hverdagen, med en elektrisk rækkevidde på op til 49 km (hastigheder på op til 135 km/t) ved blandet kørsel. I hybridfunktion behøver du ikke at gå på kompromis med rækkevidde på lange køreture. Lydløs, komfortabel, reaktionsdygtig og jævn... Er du klar til at opleve en enestående køreglæde?

dimensioner

Passer Captur ind i min garage?

Længde, højde, bredde, osv. Se dimensionerne i detaljer.

 

tilbehør

Takket være vores tilbehør, som er designet til at kombinere stil og brugervenlighed, ligner CAPTUR ingen anden bil.

Hajfinne-antenne


Karrosseribeskyttelsespakke

Belysning under karrosseri

Trådløs smartphone-oplader

Focal-pakke

Sædeovertræk

versioner

Zen

Vælg som Plug-in hybrid eller Benzin

-Automatisk aircondition
-EASY LINK 7’’ Multimediesystem med Apple Carplay og Android Auto
-Håndfrit nøglekort
-17" flexfælge

Intens

Vælg som Plug-in hybrid eller Benzin

- 17" aluminiumsfælge "Pasadena"
- Easy Link Multimediesystem med 7" touchskærm, navigation og med Apple Carplay og Android Auto
- Bakkamera
- Multisense køreprogrammer