fra 159.990 kr.*

prisliste

privatleasing

fra 2.395 kr./md.**

online privatleasing

* Clio, A+ forbrug 19,2 km/l, 118 g/km CO2 (bl. kørsel WLTP). CO2-ejerafgift 640 kr./halvår. Prisen gælder 01.06 - 31.08.24. Den viste bil er en Techno 189.990 kr.

** Privatleasing Renault Clio TCe 90 Evolution: 9.995 kr. i førstegangsydelse, Mdl. ydelse fra 2.395 kr., min. pris i bindingsperioden (12 mdr.): 38.735 kr. inkl. 10.000 km/år. Leasingperioden (48 mdr.): 124.955 kr. inkl. 10.000 km/år. Den viste bil har ekstraudstyr mod merpris. Energimærke A+, forbrug 19,2 km/l, 118 g/km CO2 (bl. kørsel WLTP). Prisen gælder fra 24.06.2024 til 31.07.2024 (Ansøgning skal være indsendt og underskrevet af kunde og positiv kreditgodkendelse skal være gennemført i den nævnte periode). Bil skal være leveret og registreret senest 31.10.2024. Så længe lager haves/begrænset antal. Kræver positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring, BS-betaling. Inkl. serviceaftale, ekskl. dæk og CO2-ejerafgift. Privatleasing via Renault Finans (Nordania Finans). Se vilkår mv. på privatleasing.renault.dk og prisen på den viste variant. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl og udsolgte modeller/varianter.

design

komfort ombord, biobaserede materialer, digitalt udstyr og tilslutningsmuligheder

ny kølergrill, fuld LED forlygter


nyt emblem, sorte bogstaver, fuld LED baglygter

(afhængigt af version)

komfort ombord

 

modulopbygget rum og layout

Renault Clio skaber perfekt balance mellem passagerkomfort og bagagerumskapacitet. Du kan konfigurere layout efter dine behov.

bagagerumskapacitet

Få større bagagerumskapacitet ved at folde det 1/3-2/3 sammenklappelige bagsæde ned. Skift fra et bagagerum på 391 L til et lastrum på 1.069 L ved at folde alle tre sæder ned.

bagsæde

Med fremragende 16,5 cm benplads er der plads på bagsæderne til børn og voksne.

teknologi og forbindelse

digitalt speedometer

Det brugerdefinerbare 10” digitale speedometer* lader dig vælge de oplysninger, du vil have i fuld visning for optimal kørekomfort.

*tilgængelig i 7" til entry-level køretøjer

9,3” multimedieskærm og Easy Link-tilsluttede tjenester

Med Easy Link kan du nyde tre års gratis TOMTOM- navigation, inklusive Google-søgninger, automatiske opdateringer og information om brændstofpriser. Du kan få adgang til dine smartphone-apps på den centrale skærm og ved hjælp af knapperne på rattet via Android Auto™ og Apple CarPlay™ trådløs spejling.

ydeevne

motor

TCe 90

  • gearkasse: manuel 6-trins*

  • WLTP CO2-emissioner fra 118g/km**

  • forbrug: fra 5,2L/100km**

*afhængigt af version
**ifølge WLTP-protokollen, marts 2023, kan variere afhængigt af version og muligheder

 

20 andre avancerede førerassistancesystemer med human first programmet

Nyt energiboost efter 30 års succes

360° graders kamera

Fire kameraer genskaber en 360° visning af miljøet omkring din Clio E-Tech fuldhybrid og viser det på den centrale skærm. Udfør dine manøvrer med fuldstændig ro i sindet.

adaptiv fartpilot

Systemet analyserer og tilpasser sig automatisk til trafikforholdene. Den registrerer det forankørende køretøj og holder en passende, sikker afstand.
Kommer du for tæt på, bremser den og accelererer igen, når vejen er fri.

nødbremsesystem

Dette førerassistancesystem advarer dig om en potentiel risiko for kollision med et køretøj, cyklist eller fodgænger. For at undgå en kollision udløser systemet nødbremsning, hvis du tøver eller ikke reagerer hurtigt nok.

parkeringsassistance

håndfri parkering

For nem parkering. Lad din Clio finde en parkeringsplads og parkere på den. Alt, du skal gøre, er at styre farten.

360° kamera

Fire kameraer giver 360° udsyn rundt om køretøjet. Dit udsyn forbedres, så selv de sværeste manøvrer kan foretages med ro i sindet

parkeringssensor bagved

Sensorer opfanger, hvor tæt siderne af køretøjet er på forhindringer og advarer dig med auditive og visuelle signaler, som gør det nemmere for dig at manøvrere.

parkeringssensor foran

Sensorer opfanger, hvor tæt fronten af køretøjet er på forhindringer og advarer dig med auditive og visuelle signaler, som gør det nemmere for dig at manøvrere.

parkeringssensor ved siden

Sensorer opfanger, hvor tæt siderne af køretøjet er på forhindringer og advarer dig med auditive og visuelle signaler, som gør det nemmere for dig at manøvrere.

bakkamera

Det viser udsigten bagved på skærmen med guidende linjer, så du kan bedømme afstand, når du bakker.

førerassistancesystemer

fartbegrænser

Sæt en max fart for at sikre, at du holder dig indenfor fartgrænsen.

fartpilot

Holder køretøjet på den påkrævede fart. Komfortabel motorvejskørsel.

aktiv køreassistent

Kombinerer den adaptive fartpilot og vognbaneassistent. Ideel til afslappede ture på store veje.

afstandsadvarsel

Beregner en sikker stopafstand og igangsætter en auditiv og visuel advarsel, når frontsensorerne opfanger en utilstrækkelig stopafstand.

bakkestarthjælp

Start nemt på bakker, der har en stigning på mere end 3%. Dette system holder bremsen i to sekunder for at give dig tid til at accelerere.

sikkerhed

aktiv nødbremsning

Advarer og assisterer føreren for at undgå kollision med en fodgænger, en cyklist eller et forankørende køretøj. For at undgå påvirkning vil bremsekraften intensiveres af systemet, hvis førerens reaktionstid er for langsom.

blindvinkelassistent

Et advarselslys indikerer tilstedeværelsen af et køretøj udenfor dit synsfelt. Aktiv ved 15 km/t.

trafikskiltegenkendelse

Fartgrænser vises på dashboardet.

trafikskiltegenkendelse med hastighedsadvarsel

Et system, der hjælper dig med at holde fartgrænsen. Fartgrænsen vises på dashboardet med en visuel advarsel, hvis du overskrider den.

advarsel om tværgående trafik bagtil

Bliv advaret, når et køretøj, en cykel eller andre forhindringer tæt på bagendens hjørner udgør en risiko for kollision.

advarsel om vognbaneskift

Systemet bruger kameraet placeret nær bakspejlet og advarer føreren, hvis en fuldoptrukken eller punkteret linje ved en fejl krydses.

vejbaneassistent

Selv-korrigerer for at styre dit køretøj tilbage på sin bane, hvis du krydser en fuldoptrukken eller punkteret linje uden at indikere det.

automatisk fjernlys

Tilpasser automatisk lyset afhængigt af trafikken og lysstyrke forholdende analyseret af kameraerne.