MEGANE SPORT TOURER
Vi har kun få lagerbiler tilbage, kontakt din nærmeste forhandler for at høre mere.

Find Forhandler

design

Et sporty ydre med robuste skuldre og et moderne cockpit med sofistikerede detaljer. Megane Sport Tourer holder sin sportslige stationcar stil der kombinerer elegance med alsidighed. Megane Sport Tourer har alt det der gør hele forskellen.

indvendigt design

Et ergonomisk og elegant interiør

"Techno cockpit", brugervenlige betjeninger, smart opbevaring, optimal komfort og omhyggelige detaljer... Du har kun én opgave om bord i Megane Sport Tourer: At slappe af og nyde køreturen!

udvendigt design

Et robust design

Med stationcar-versionen genopfinder Megane Sport Tourer Megane-kodekset og fremviser stolt sin stil.

teknik

Fuld integration med My Renault

Med My Renault app'en kan du skemalægge dine ladetider så de bliver billigst muligt, planlægge en opvarmning af din bil til de kolde morgener, følge med i service og vedligeholdelse samt sende dine planlagte ruter direkte fra telefonen til bilen. Integreret teknologi når det er nemmest.

Stort og fleksibelt bagagerum

Et rummeligt bagagerum (op til 563 liter), en rekordlang lastlængde (2,7 m) og smarte opbevaringsløsninger. Megane Sport Tourer tilpasser sig efter dine behov og rummeligheden vil leve op til dine høje forventninger!

Juster pladsen, så den passer til dine behov


Har du meget med, når du rejser? Easy Break bagsædebænken kan klappes fladt ned. Det betyder, at du kan tage alt det, du har brug for, med på rejsen uden at give afkald på din komfort om bord.

ydeevne

Benzin og diesel

TCe 140 EDC:
Denne 1,3 liter turbomotor med direkte indsprøjtning har et moment på 240 Nm og 140 hestekræfter, automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Den giver bedre reaktionsevne og stærk acceleration for en endnu større køreglæde.

Blue dCi 115 EDC:
Denne motor kan fås med automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Den kombinerer effekt og alsidighed, samtidig med at den hjælper dig med at styre dit brændstofforbrug. Gå hele vejen!

E-Tech plug-in hybrid

Den E-Tech genopladelige hybrid er resultatet af over 150 patenter udviklet af vores Renault-eksperter. Den kombinerer to elmotorer med den seneste generation 1,6 liters benzinmotor udstyret med partikelfilter. Drivaggregatet har også en koblingsfri gearkasse og et 9,8 kWh batteri, som er inspireret af henholdsvis vores Formel 1 og Z.E.-ekspertise. Resultatet? Begræns dine CO2-emissioner og forvalt dine udgifter ved at reducere dit brændstofforbrug.

Du får en 100 % elektrisk start og alle fordelene ved el-kørsel i hverdagen, med en elektrisk rækkevidde på op til 51 km(1) (hastigheder på op til 135 km/t) ved blandet kørsel. I hybridfunktion behøver du ikke at gå på kompromis med rækkevidde på lange køreture. Lydløs, komfortabel, reaktionsdygtig og jævn... Er du klar til at opleve en enestående køreglæde?

dimensioner

Passer Megane Sport Tourer ind i min garage?

Længde, højde, bredde, osv. Se dimensionerne i detaljer.

 

tilbehør

Rejs med stil med vores udvalg af tilbehør, der gør hele forskellen.

Anhængertræk og cykelholder, der kan vippes op.

Det indtrækkelige og aftagelige anhængertræk trækker dit udstyr på en sikker måde. Tilføj en cykelholder, der kan vippes op, og hvor der stadig er adgang til bagagerummet.

Tagbøjler og tagboks

Har du brug for mere plads? Du kan nemt sætte en tagboks på din Megane Sport Tourer. Denne praktiske og solide tilføjelse øger din bils lastkapacitet. Uundværlig, hvis du vil rejse uden at gå på kompromis!

Lastgitter

Fuldstændig adskillelse mellem bilens bagagerum og kabinen. Garanterer for sikkerheden og er praktisk til transport af dit kæledyr eller forskellige genstande i bagagerummet.

Bagagerumskurv og Easyflex-bagagerumsbeskyttelse

Bagagerumskurven af stof/gummi er nem at installere og rengøre. Den er modulopbygget og kan vendes om, EasyFlex-beskyttelsen er perfekt til at transportere alle dine snavsede genstande.

Sportspedaler og gulvmåtter

Pedalerne forstærker din Megane Sport Tourers sportslighed, og de specialdesignede gulvmåtter hjælper med at holde dem rene. De er nemme at vedligeholde og installere ved hjælp af to sikkerhedsclips.

Multifunktions-nakkestøttesystem

Vores multifunktions-nakkestøttesystemer tilpasser sig for at leve op til alle dine behov: Pas på dit tøj med bøjlen, hav snacks lige ved hånden på det aftagelige picnicbord, eller gør en lang køretur kortere med touchskærmtabletten.

versioner

Equilibre

Megane Sport Tourer Equilibre mild hybrid 140
- EASY LINK 7’’ Multimediesystem med smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay og Android Auto), DAB+
- 2-zoners klimaanlæg
- Pure Vision LED-forlygter

Techno

Megane Sport Tourer Techno mild hybrid 140 EDC
- Parkeringssensor for og bag
- Renault Multi-Sense
- EASY LINK 7’’ Multimediesystem med navigation smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay og Android Auto), DAB+