design

Et sporty ydre med robuste skuldre og et moderne cockpit med sofistikerede detaljer. Megane Sport Tourer holder sin sportslige stationcar stil der kombinerer elegance med alsidighed. Megane Sport Tourer har alt det der gør hele forskellen.
Renault Megane ST

indvendigt design

Et ergonomisk og elegant interiør

"Techno cockpit", brugervenlige betjeninger, smart opbevaring, optimal komfort og omhyggelige detaljer... Du har kun én opgave om bord i Megane Sport Tourer: At slappe af og nyde køreturen!

Renault Megane ST

udvendigt design

Et robust design

Med stationcar-versionen genopfinder Megane Sport Tourer Megane-kodekset og fremviser stolt sin stil.

teknik

Renault Megane Sport Tourer

Fuld integration med MyRenault

Med MyRenault app'en kan du skemalægge dine ladetider så de bliver billigst muligt, planlægge en opvarmning af din bil til de kolde morgener, følge med i service og vedligeholdelse samt sende dine planlagte ruter direkte fra telefonen til bilen. Integreret teknologi når det er nemmest.
Renault Megane Sport Tourer

Stort og fleksibelt bagagerum

Et rummeligt bagagerum (op til 563 liter), en rekordlang lastlængde (2,7 m) og smarte opbevaringsløsninger. Megane Sport Tourer tilpasser sig efter dine behov og rummeligheden vil leve op til dine høje forventninger!
Renault Megane Sport Tourer

Juster pladsen, så den passer til dine behov


Har du meget med, når du rejser? Easy Break bagsædebænken kan klappes fladt ned. Det betyder, at du kan tage alt det, du har brug for, med på rejsen uden at give afkald på din komfort om bord.

ydeevne

Renault Megane Sport Tourer

Benzin og diesel

TCe 140/TCe 140 EDC:
Denne 1,3 liter turbomotor med direkte indsprøjtning har et moment på 240 Nm og 140 hestekræfter, og kan fås med manuel eller automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Den giver bedre reaktionsevne og stærk acceleration for en endnu større køreglæde.

TCe 160 EDC:
For optimal køreglæde kan denne 1,3 liter turbomotor med direkte indsprøjtning og et moment på 270 Nm fås med automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Kan du håndtere en endnu større ydeevne? Aktivér Sportsfunktionen med dit MULTI-SENSE-system og mærk forskellen!

Blue dCi 115 og Blue dCi 115 EDC:
Denne motor kan fås med manuel eller automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Den kombinerer effekt og alsidighed, samtidig med at den hjælper dig med at styre dit brændstofforbrug. Gå hele vejen!
Renault Megane Sport Tourer

E-Tech plug-in hybrid

Den E-TECH genopladelige hybrid er resultatet af over 150 patenter udviklet af vores Renault-eksperter. Den kombinerer to elmotorer med den seneste generation 1,6 liters benzinmotor udstyret med partikelfilter. Drivaggregatet har også en koblingsfri gearkasse og et 9,8 kWh batteri, som er inspireret af henholdsvis vores Formel 1 og Z.E.-ekspertise. Resultatet? Begræns dine CO2-emissioner og forvalt dine udgifter ved at reducere dit brændstofforbrug.

Du får en 100 % elektrisk start og alle fordelene ved el-kørsel i hverdagen, med en elektrisk rækkevidde på op til 50 km(1) (hastigheder på op til 135 km/t) ved blandet kørsel. I hybridfunktion behøver du ikke at gå på kompromis med rækkevidde på lange køreture. Lydløs, komfortabel, reaktionsdygtig og jævn... Er du klar til at opleve en enestående køreglæde?

dimensioner

Passer Megane Sport Tourer ind i min garage?

Længde, højde, bredde, osv. Se dimensionerne i detaljer.

 

tilbehør

Rejs med stil med vores udvalg af tilbehør, der gør hele forskellen.
Renault Megane Sport Tourer

Anhængertræk og cykelholder, der kan vippes op.

Det indtrækkelige og aftagelige anhængertræk trækker dit udstyr på en sikker måde. Tilføj en cykelholder, der kan vippes op, og hvor der stadig er adgang til bagagerummet.
Renault Megane Sport Tourer

Tagbøjler og tagboks

Har du brug for mere plads? Du kan nemt sætte en tagboks på din Megane Sport Tourer. Denne praktiske og solide tilføjelse øger din bils lastkapacitet. Uundværlig, hvis du vil rejse uden at gå på kompromis!
Renault Megane Sport Tourer

Lastgitter

Fuldstændig adskillelse mellem bilens bagagerum og kabinen. Garanterer for sikkerheden og er praktisk til transport af dit kæledyr eller forskellige genstande i bagagerummet.
Renault Megane Sport Tourer

Bagagerumskurv og Easyflex-bagagerumsbeskyttelse

Bagagerumskurven af stof/gummi er nem at installere og rengøre. Den er modulopbygget og kan vendes om, EasyFlex-beskyttelsen er perfekt til at transportere alle dine snavsede genstande.
Renault Megane Sport Tourer

Sportspedaler og gulvmåtter

Pedalerne forstærker din Megane Sport Tourers sportslighed, og de specialdesignede gulvmåtter hjælper med at holde dem rene. De er nemme at vedligeholde og installere ved hjælp af to sikkerhedsclips.
Renault Megane Sport Tourer

Multifunktions-nakkestøttesystem

Vores multifunktions-nakkestøttesystemer tilpasser sig for at leve op til alle dine behov: Pas på dit tøj med bøjlen, hav snacks lige ved hånden på det aftagelige picnicbord, eller gør en lang køretur kortere med touchskærmtabletten.

versioner

Renault Megane Sport Tourer Zen

Zen

Megane Sport Tourer Zen TCe 140
- EASY LINK 7’’ Multimediesystem med smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay og Android Auto), DAB+
- 2-zoners klimaanlæg
- Pure Vision LED-forlygter
Renault Megane Sport Tourer Intens

Intens

Megane Sport Tourer Intens TCe 140 EDC
- Parkeringssensor for og bag
- Renault Multi-Sense
- EASY LINK 7’’ Multimediesystem med navigation smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay og Android Auto), DAB+
Renault Megane Sport Tourer R.S Line

R.S. Line

Megane Sport Tourer R.S. Line E-tech 160
- R.S. Line eksteriørpakke
- R.S. Line interiørpakke
- 17" aluminiumsfælge "Monthlery"