E-TECH PLUG-IN: HYBRIDBILEN, DU KAN TILSLUTTE

Den genopladelige hybrid fra Renault, det bedste inden for forbrændingsmotorer og elmotorer samlet i en enkelt bil.

DEN RENAULT GENOPLADELIGE HYBRID: EL PÅ FORESPØRGSEL

Kør 100 % elektrisk

Nyd en helt elektrisk kørsel over en afstand på op til 51 km (WLTP) ved blandet kørsel! Batteriet har ikke kun en selvopladende teknologi, det kan også genoplades for en endnu større strømforsyning. 

 

 

Vælg den kørefunktion, der passer dig bedst

 

 

Alsidighed er mantraet for Renault genopladelig hybridteknologi. På hverdagskørsler kan du køre med helt elektrisk funktion uden at forbrænde brændstof og du kan tage ud på lange køreture uden at bekymre dig om afstanden.

 

 

Drag fordel af Renault elektrisk ekspertise

 

 

Vores hybridteknologi er inspireret af teknologien udviklet til F1 og omfatter mere end 150 patenter. Denne teknologi bygger også på vores ekspertise i kraft af 10 års erfaring med elbiler, idet den giver det bedste, som elbiler har at byde på: køreglæde og ydeevne.

 

El-kørsel, når du ønsker det

E-Tech plug-in teknologien er udviklet på basis af drivaggregater, som bruges af Renault F1-teamet. Du har to elektriske motorer, en primær og en sekundær, kombineret med en forbrændingsmotor og et centralt batteri.

 

 

E-Tech-teknologien giver en 100 % elektrisk start, og gearkassen er udviklet til at reducere accelerationsforsinkelser under gearskifte, hvilket giver en mere jævn kørsel.

 

 

Vælg den kørefunktion, der passer bedst til dine omgivelser. Med MULTI-SENSE-teknologien på genopladelige E-Tech-biler kan du skifte mellem "My Sense"-hybridfunktion, "Ren" elektrisk funktion, eller "Sportsfunktion" for at optimere din bils effekt.