CAPTUR E-Tech Plug-in Hybrid Equilibre

pris fra 279.990 kr 310.090 kr
Spar 30.100 kr.

se kampagnetilbud

design

CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID TILBYDER DIG ELEKTRISK KØRSEL, NÅR DU ØNSKER DET

Takket være den, genopladelige hybrid motor, kan du køre på elektricitet med din Captur i løbet af ugen med daglig opladning og skifte til hybrid kørsel for at tagelængere weekendture! Du behøver ikke at gå på kompromis.

udstyr

MULTI-SENSE

Med MULTI-SENSE kan du brugertilpasse din nye Captur, så den svarer til dit humør og kørestil. Du kan vælge mellem tre brugertilpassede kørefunktioner og otte forskellige slags belysning. Med ECO-funktionen har du mulighed for at køre helt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t.

EASY LINK

Med EASY LINK, kan du nyde et brugertilpasset multimediesystem, som er intuitivt og brugervenligt. Touchskærmen med høj opløsning kan have en størrelse på op til 9,3". Lokaliser ladestandere på landkortet på et øjeblik. Overvåg ændringer i energiflowet. Du kan nemt justere dit batteris opladningsindstillinger såvel som temperaturen om bord.

10” digitale førerskærm

Med den nye 10” digitale førerskærm der er standard på Captur plug-in hybrid, har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg. Med MULTI-SENSE kan du ændre udseendet i instrumenteringen, og tilpasse den med op til otte forskellige farver. Med den nye digitale førerskærm, har du alle de informationer du behøver. Batteriets opladningsstatus, ændringer i energiflowet, rækkevidde og meget mere.

motorer

RENAULT CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID: EN KOMPROMISLØS, GENOPLADELIG HYBRID
Captur E-Tech plug-in hybrid tilbyder uovertruffen alsidighed. Ved blandet kørsel er rækkevidden op til 50 km på rent elektrisk kørsel*.

Inkluderer den højeste ekspertise indenfor elektrisk teknologi

Med over 10 års erfaring fra vores forskning i Renault Z.E. elektriske køretøjer, kan du køre med ro i sindet! Nyd den gode følelse som emissionsreduceret kørsel giver dig samt det forbedrede brændstofforbrug. På grund af en innovativ gearkasse og energiudvindingsteknologi, der er direkte inspireret af vores eksperter fra Formel 1, kan du med vished sige, at du kører rundt i noget af det bedste der er at byde på.

versioner

Ny Captur E-Tech plug-in hybrid Intens

- 17" aluminiumsfælge "Bahamas"

- Easy Link Multimediesystem med 7" touchskærm, navigation og DAB radio

- Svævende midterkonsol (Aut. gear) E-shifter, automatisk p-bremse og midterkonsol

- Multisense kørerprogrammer

ER DU KLAR TIL AT SÆTTE DIG IND BAG RATTET PÅ CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID?

hent brochure

find forhandler

*Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel.
Captur E-Tech plug-in hybrid 160 Intens m/automatgear. Forbrug 66,67 km/l, CO2 33 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.