erhvervsleasing til hurtig levering fra

3.175 kr./md.*

Nu kan du erhvervslease den store og populære varebil Renault Master fra kun 3.175 kr./md.*, og det er til hurtig levering. Tilkøb markedets mest attraktive serviceabonnement Renault Care Pro fra kun 99 kr./md.** og få tryghed hele vejen rundt.
Kontakt din Renault forhandler allerede nu og bliv stærkt kørende.

FIND FORHANDLER CARE PRO ABONNEMENt

 

Brændstofforbrug ved blandet kørsel (WLTP): Energiklasse E-G, 10,1-11, km/l, 238-282 g/km CO2
*Renault Master L2H2 135 hk inkl. Tekno pakke, finansiel erhvervsleasing via Mobilize Financial Services (Nordania Finans). leasingperiode 36 md. og 15.000 km pr. år. ekstraordinær leasingydelse 35.000 kr. ekskl. moms. ved leasingaftalens ordinære udløb skal leasingtager anvise køber til restværdi 145.446  kr. inkl. afgift ekskl. moms. alle priser er ekskl. moms. ydelse er baseret på variabel rente. positiv kreditgodkendelse forudsættes. der tages forbehold for rente-, pris- & afgiftsændringer samt trykfejl og udsolgte biler (begrænset antal – indregistrering senest 31.12.2023).

tilkøb markedets mest attraktive serviceabonnement Renault Care Pro**

FÅS MED RENAULT CARE PRO

Renault Care Pro service- og reparationsabonnement giver maksimal tryghed. Med markedets mest attraktive serviceabonnement er du godt dækket ind, og til en lav månedlig ydelse får du kontrol over dine omkostninger til service og reparation.

På denne model kan du få Renault Care Pro abonnement til kun 99 kr./md.** ifm. finansiel erhvervsleasing via Nordania fra kun 3.175 kr./md. (36 måneder, 35.000 kr. i udbetaling og finansiel erhvervsleasing med restværdi 145.446 kr. inkl. afgift og ekskl. moms). Alle priser er ekskl. moms.

Læs mere

**Tilkøb Care Pro service & reparation ifm. leasing fra 99 kr./md. ekskl. moms. Gælder kun udvalgte varebilsmodeller til erhvervsbrug og ved indgåelse af ny finansiel leasingaftale med Nordania.

design

INDVENDIGT DESIGN

Instrumentbrættet, det brede udvalg af udstyr og køreassistentsystemerne er med til at gøre din hverdag nemmere. Du kan også drage fordel af et udvalg af motorer for endnu større køreglæde, ydeevne og bedre brændstoføkonomi. 

UDVENDIGT DESIGN

Med sin dristige stil, LED-kørelys og lodrette forende slår master sit robuste og moderne design fast.

monteringer og ombygninger

Godstransport

Hvad enten du arbejder inden for levering, fødevareindustrien eller planlægning af events, så har vi den rigtige løsning til dig.
-Pakketransport
-Stor volumen
-Afkølede celler
-Event-vogne, madvogne osv.

Se vores løsninger til godstransport

Entreprenørarbejde – Byggeri

Arbejder du inden for byggeri, konstruktions- og monteringsarbejde, anlægsarbejde eller en anden særlig sektor?
Se vores løsninger:
-Tippelad, lad med side, der kan slås ned
-Værkstedsvogn
-Crew Cab

Se vores løsninger til entreprenører og underleverandører

Passagertransport

Har du brug for at transportere personer, uanset om det er i erhvervsmæssig, privat eller frivillig sammenhæng? Master tilpasser sig efter dine behov
-Master Combi (op til 9 sæder)
-Master Bus (17 sæder)
-Transport af personer med nedsat mobilitet

Se vores løsninger til passagertransport

ydeevne

Bedre ydeevne, bedre effektivitet!

Udvalget af motorer til Master er blevet fuldstændig moderniseret. Det har mere effekt og mere moment (op til 400 Nm og 1800 hk) for at give en mere dynamisk acceleration og reaktionsevne. Køreglæde og sikkerhed er garanteret, selv med fuld last! Det er en vinder på alle punkter: Den øgede effekt og det højere moment er kombineret med et mere effektivt brændstofforbrug.
Master fås også i EuroVId for versioner med forhjulstræk, tunge ombygninger, stor volumen osv.


adBlue®

SRC-teknologien omdanner forurenende emissioner fra dieselmotorer og nitrogenoxider (NOx) til harmløse gasser. Adblue®-teknologien har ingen indflydelse på bilens ydeevne, men den giver vores dCi-motorer mulighed for at overholde de nye normer, som er endnu strengere og mere krævende. AdBlue® har sin egen lettilgængelige 28 liters tank og må ikke blandes med brændstoffet.
AdBlue® fås på de fleste tankstationer. Din bil advarer dig på forhånd, når det er på tide at fylde AdBlue®-tanken op.

tilbehør og udstyr

Rear View Assistance

Behersk dine omgivelser! Rear View Assistance (RVA) er en innovation i varevognskategorien. Den giver et fremragende udsyn over bagenden (langs med køretøjets akse), fra middel til lang afstand, via en skærm, der er integreret i loftet foran i kabinen. Systemet fungerer kun, når bilen køres fremad, og det kan kombineres med et bakkamera for at gøre parkeringen til en leg. Fås afhængigt af version og tilvalg.

Regn- og lyssensorer

Regn- og lyssensoren tænder automatisk for nærlys og vinduesviskere. Fjernlyset eller nærlyset aktiveres automatisk, når der er andre biler i nærheden, hvilket giver dig optimalt udsyn om natten.

Frontsensor og bakkamera

Undgå at støde imod med kofangeren! Når du manøvrerer, vil du høre en række biplyde, der bliver hurtigere, når du nærmer dig en forhindring. Et billede vises i dit bakspejl eller på navigationsskærmen sammen med et advarselssignal, der udløses af antikollisions-sensorer foran og bag. Fås afhængigt af version og tilvalg.

Advarsel om blinde vinkler

Advarslen om blinde vinkler (BSW) advarer dig om tilstedeværelsen af en genstand skråt bagved bilen ved hjælp af en lysindikator i sidespejlene. Systemet er aktivt ved kørsel mellem 60 og 140 km/t. Fås afhængigt af version og tilvalg.

Mobilt kontor

Når Master holder stille, forvandles den til et kontor: et drejebord giver den perfekte plads til din computer eller dokumenter eller til at udfylde dine sedler, og masser af opbevaringsmuligheder i kabinen hjælper dig med at have alt dit arbejdsudstyr ved hånden. Fås afhængigt af version og tilvalg.

Induktionsoplader til smartphone

Oplad din telefon uden at filtre ledningerne sammen: Du skal bare sætte din smartphone ind i den tomme lomme på instrumentbrættet (kun induktionskompatible telefoner). Fås afhængigt af version og tilvalg.versioner

Renault MAster - varevogn

Det er mere end en undvikling, det er en revolution! Vi har den helt rigtige Master til dine behov.