design

INDVENDIGT DESIGN

Kombinér komfort og brugervenlighed med Trafic. Det smarte indvendige design omfatter en lem under passagersædet, hvilket tillader en lastlængde på 4,15 m.

UDVENDIGT DESIGN

Trafic er modulopbygget og kan tilpasses efter dine ønsker i kraft af et omfattende, skræddersyet udvalg af ekstraudstyr, tilbehør og ombygninger.

 

monteringer og ombygninger

 

Lastrum

-Værkstadsvogn
-Tipvogn
-Kølevogn

Invendig beskyttelse

-Træbeklædningssæt
-Beskyttende afdækning
-Ekstra forstærkende låse

Surring og bugsering

-Standard anhængertræk
-Op til 18 surringsøjer

ydeenve

Blue dCi 130

Denne 2 liters turboladede AdBlue®-motor kombinerer effektivitet og køreglæde med sit imponerende moment på 330 Nm. Fås nu med en manuel 6-trins gearkasse. Stop-startteknologien giver dig mulighed for at begrænse brændstofforbruget, når motoren genstarter.

Blue dCi 170 – kan fås som EDC

Momentet på 380 Nm og de 170 hestekræfter garanterer køreglæde og reaktionsdygtighed i alle situationer. Vælg den automatiske version med en 6-trinsEDC gearkasse med dobbeltkobling, som er designet til at kombinere alle fordelene ved automatiske og manuelle gearkasser. Eller vælg den manuelle 6-trins version for en mere aktiv køreoplevelse. Du kan også begrænse dine forurenende emissioner med den integrerede AdBlue®-teknologi og reducere dit brændstofforbrug i kraft af stop-startsystemet.

Blue dCi 150 – kan fås som EDC

Denne 2 liters turbomotor med et moment på 350 Nm kombinerer komfort og reaktionsdygtighed. Vælg en 6-trins manuel version eller en automatisk 6-trins EDC gearkasse med dobbeltkobling for optimal køreglæde. Begge versioner er udstyret med stop-startsystemet, hvilket giver dig mulighed for at optimere brændstofforbruget. Når den er kombineret med AdBlue®-teknologi, giver den dig reaktionsevne og brændstofeffektiv kørsel, samtidig med at den også reducerer dine CO2-emissioner.

tilbehør og udstyr

utvendigt

Sidespejlshuse med kromfinish

Tagbøjler i aluminium

Standard anhængerpakke med kombinationskrog med 4 huller

invendigt

Always-on-bakkamera

LED-lysbar

Omformer 12-220 V

versioner

renault trafic kassevogn

  • Lasteevne 1017-1251
  • Lastkapacitet (m3) 5,8-8,9