E-TECH: Hybrid teknologi designet til alle

E-TECH Hybrid-teknologien kombinerer elektrisk knowhow med Renault formel 1’s ekspertise inden for energistyring uden nogen sinde at have brug for at sætte et stik i stikontakten.

Opdag hybridbilen fra E-TECH

Oplev glæden ved at køre hybrid

Oplev glæden ved at køre hybrid

Lige fra den helt igennem elektriske start vil hybridbilen vil få dig til at falde for sin køreglæde og effektivitet. El-teknologien i vores E-TECH-modeller tilbyder en mere livlig accelerationsevne og ren elektrisk kørsel i op til 80 % af tiden.

 

Vores hybridbiler kræver ingen stikkontakter eller kabler og er udstyret med automatgear for en jævn kørsel og optimal komfort.

Opdag, hvad det vil sige at køre i en hybridbil

Reducer dit forbrug med 40 %

Reducer dit forbrug med 40 %

Reducer dit forbrug med op til 40 % under bykørsel sammenlignet med en brændstofdrevet bil. Vores E-TECH-motor er udstyret med el-teknologi, som tillader dig at optimere din elektriske kørsel takket være regenerativ bremsning.

 

Bremsning og deceleration genvinder energi, så du kan drage fordel af at køre en hybrid endnu længere, mens du mindsker dit behov for at tanke op!

Opdag hvordan du kan spare penge med en hybrid

Nyd hybridteknologien på vores flagskibsmodeller

Nyd hybridteknologien på vores flagskibsmodeller

Opdag hybrid uden kompromiser. Vores E-TECH-motor fås til vores ikoniske modeller, så du kan drage fordel af optimeret elektrisk kørsel uden at gå på kompromis med dine foretrukne modellers design eller effekt.

Opdag alle vores hybridmodeller

Video om E-TECH Hybrid-teknologi

Clio E-TECH, bagende på vejen

Hybrid: en balance mellem elektrisk og forbrænding.

E-TECH er den innovative og eksklusive teknologi fra Renault. Den er beskyttet af 150 patenter, udviklet i samarbejde med Renault formel 1 teams og baseret på vores ekspertise med elbiler.

E-TECH Hybrid-drevsystemet kombinerer en forbrændingsmotor, to elmotorer og et batteri. Vores hybridbiler er udstyret med automatgear, og de er effektive og intelligente, hvad angår energistyring. Tilbagelæg endnu større afstande med ren elektrisk kørsel!

Renault hybridbiler

Vælg din bil fra modelprogrammet med hybridbiler udviklet af Renault.

Alle dine spørgsmål om hybrid

Find ud af alt det, du har brug for at vide om hybridteknologi udviklet af Renault.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide