Elektrificeringen af bilindustrien sker i et hæsblæsende tempo. Efter succesen med elbilen ZOE tager Renault nu det næste skridt og lancerer flere forskellige hybridbiler i Danmark.

En folkekær klassiker som elhybrid

Ny Clio E-Tech hybrid tilhører kategorien af hybridbiler, hvor bilen har et batteri, som lades op ved hjælp af regenerering fx ved opbremsninger. Til forskel fra en plug-in-hybrid oplader du altså ikke selv batteriet, men lader bilen klare det for dig. Med Clio E-Tech kan du bruge op til 40 %* mindre brændstof sammenlignet med en konventionel benzinmotor, når du kører motorvejs- eller bykørsel.

"...kan du bruge op til 40 %* mindre brændstof..."

Crossover med en imponerende elektrisk rækkevidde

Renault CAPTUR har gjort sig populær ved at kombinere SUV-egenskaber med en bybils smidighed. Nu tilføjes en plug-in-hybridmodel til modelprogrammet. Den nye Captur E-Tech plug-in hybrid har et batteri på 9,8 kWh, som gør det muligt at køre op til 50 km i ren eldrift. Takket være den unikke batterikapacitet, evnen til konstant at regenerere energi og de to elmotorer starter bilen automatisk på el, hvorved forbruget reduceres.
 

Facelift og elektrificering

Den nye Megane bliver faceliftet over hele linjen – og så kommer den som plug-in-hybrid. Med en batterikapacitet på 9,8 kWh kan nye Megane E-Tech plug-in-hybrid opnå en hastighed på 135 km/t i eldrift. Rækkevidden på el er 50 km ved blandet kørsel takket være et effektivt energistyringssystem, og i byen kan den køre op til 65 km på ren el.
 

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).