Renault har indtaget en stærk rolle på elbilsmarkedet, hvor konkurrencen hele tiden bliver hårdere. I 2020 solgte bilproducenten over 300.000 elbiler i Europa, og Renault Zoe E-Tech electric stod for den største stigning.

Renault Zoe E-Tech electric er blevet et velkendt navn, hvis man har styr på elbilsmarkedet. Salget af Zoe E-Tech electric er steget år efter år, og det skyldes blandt andet en konstant opdateret teknologi og et design, som fortsætter med at appellere til bilkøberne. Dette er især tydeligt efter lanceringen af den nye faceliftede Zoe E-Tech electric. Elbilen sætter fortsat standarden på markedet med 48.000 indregistrerede eksemplarer i Europa sidste år.


I 2020, som har været et hårdt år for mange, satte Renault Zoe E-Tech electric alligevel ny rekord. Allerede i maj, hvor de fleste europæiske lande var i gang med at genoprette økonomien, øgede Renault koncernen sit salg af elbiler med 56 % i forhold til måneden før.


"Juni måned bekræfter den opadgående tendens med en ny ordrerekord på 11.158 eksemplarer af Renault Zoe i Europa", fortæller Simon Rosell, som er produktchef hos Renault.

"I 2020, som har været et hårdt år for mange, satte Renault Zoe alligevel ny rekord."

Faktorerne bag Renault Zoes fremgang

Hvad er det, som gør Zoe E-Tech electric til et naturligt valg for mange, der vil begynde at køre på el? Magasinet Auto motor & sport kårede Zoe E-Tech electric som testvinder i en test af elbiler med følgende begrundelse: ”Ikke sportslig, men udmærket siddekomfort på forsæderne, støjsvag kabine og en følsom og stabil affjedring. Udfordrer større biler”.

 

På førersædet kan du fokusere 100% på din kørsel. Interiøret i den nye Zoe E-Tech electric byder på to store skærme på hhv. 10” til instrumenterne som fx speedometeret og 9,3” til navigationssystemet og det nye multimediesystem. Du ved hele tiden, hvor den nærmeste ladestation er, og du kan nemt planlægge lange køreture.

 

 

En rækkevidde, som giver tryghed

Når det gælder elbiler, er rækkevidden og den tilhørende rækkeviddeangst, som måske efterhånden mere er opladningsangst, et hyppigt samtaleemne. Med Zoe E-Tech electric kan du slappe af på de lange køreture, og du kan føle dig tryg ved, at du kommer frem som planlagt. Renault lancerede for nylig et nyt batteri på 52 kW, som giver en rækkevidde på 393 km i henhold til den nye WLTP-standard. Nu kan du endda lynoplade Zoe E-Tech electric med en ladeeffekt på 50 kW, så du med 30 min. opladning får 150 km rækkevidde.

 

Multimediesystemet viser dig de tilgængelige ladestationer på din rute, og på din smartphone kan du se bilens rækkevidde og den resterende ladetid i realtid.