informationer om din brugte Renault

Her har vi samlet de fleste af de informationer samt links, som du har brug for vedrørende din bil.
Informationerne henvender sig primært til dig, der har købt bilen brugt, men gælder også, hvis du har købt bilen fra ny.

en gave til dig, der køber en brugt Renault*

Der er altid et element af usikkerhed, når man køber en bil, der er brugt og vedligeholdt af en anden. For at øge din sikkerhed med bilkøbet, tilbyder vi derfor en teknisk gennemgang af din bil, for at tjekke om den har nogle svage punkter. Du får altså lidt mere sikkerhed uden ekstra omkostninger! Det er vores måde at byde dig velkommen i Renault-familien på.

*Hvis du ikke har købt bilen hos en Renault forhandler, kan du med fordel få foretaget dette tjek - og det er helt gratis.

book nu

lær din bil at kende

Der er meget at sætte sig ind i, når du skal lære din bil at kende. Det handler om alt fra selve bilen, til tekniske funktioner og ejerforhold.
Her har vi samlet det meste af det, du kan få brug for.

vedligeholdelse af din bil

Hvis din bil skal holdes trafik- og driftsikker mange år frem, er det vigtigt, at bilen får regelmæssig service og vedligeholdelse i henhold til Renaults anbefalinger.
Her kan du læse mere om hvordan service foregår, hvordan du booker værkstedstid og meget mere.

skræddersy din bil

Bare fordi du har købt en brugt bil, betyder det ikke, at du ikke kan tilpasse den til dine behov og ønsker. Renaults udvalg af tilbehør omfatter en lang række praktiske og stilfulde produkter, der er nemme at montere.

trækkrog

En trækkrog gør din bil til et lokomotiv på vejen. Og med den rette trailer kan du transportere alt fra haveaffald til store møbler. Og har du båd eller hest, kommer du ligeledes nemt omkring til strand og stævner.

nyt måttesæt – opdater med enkle midler

Vi har kraftige og slidstærke måttesæt i gummi, flot forarbejdede tekstil måttesæt med broderede modelnavne, skålformede bagagerumsbakker og meget andet praktisk tilbehør. Måttesæt er en billig og hurtig måde at friske bilen op på.

holder til tablet

Nem at fastgøre til nakkestøtten, så passagerer på bagsædet kan se film og videoklip. Passer til alle tablets fra 7” til 10”.

hundegitter

Perfekt adskillelse mellem kabine og bagagerum. Sikkert og komfortabelt. Helt uundværlig når der f.eks. er hund med på turen.

behøver du hjælp?

Kontakt os når du vil booke tid. Du er også velkommen til at kontakte os, såfremt du har andre spørgsmål vedrørende din bil.

bestil tid på dit Renault værksted

find dit Renault værksted