Motorer Renault MASTER Z.E.

MASTER Z.E., el-varevogn

MASTER Z.E., motor

  • MASTER Z.E., elmotor

57 kW elmotor

En 100 % Renault-motor, 57 kW motoren i MASTER Z.E. er afledt af R75-motoren i den helt nye ZOE. Fremstillet i Frankrig på Renault-fabrikken Cléon, Gruppens flagskib for produktion af motorer og gearkasser med signifikant merværdi.

 

De teknologier, som den indeholder, giver alle fordelene ved elektrisk mobilitet på daglig basis: nul støj, nul emissioner, men 100 % effektivitet og 100 % fornøjelse. Med sin gearløse, automatiske transmission kan din MASTER Z.E. give en skarp acceleration, men med en behagelig og glat bevægelse i bonus!

  Effekt (kWh/hk)
Moment (Nm) Tophastighed (km/t)
Elmotor
57/76
225 100
  • MASTER Z.E. Z.E 33-batteri

Z.E. 33-batteri

Z.E. 33-batteriet i den MASTER Z.E. er baseret på en vigtig innovation: en øgning af energidensitet uden ekstra moduler.

 

I kraft af en forbedring af cellernes kemiske sammensætning har vores motorer opnået den bemærkelsesværdige bedrift at øge energilagringen uden at øge rumfanget.

Renault MASTER Z.E. i detaljer

Elforbrug ved blandet WLTP-cyklus: 323 Wh/km. Rækkevidde for blandet kørsel (WLTP): 119 km. Rækken påvirkes af vejr, kørestil, hastighed osv.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide