Udstyr Renault MASTER Z.E.

MASTER Z.E., el-varevogn

Vi tager forbehold for pris- og afgiftsændringer. Venligst tjek prislister for gældende 1.januar 2021-priser.

Træd ind i MASTER Z.E.'s verden

Nyd en afslappet køretur! MASTER Z.E. Perfekt egnet til dine bykørsler.

Surringsøjer – MASTER Z.E.

Surringsøjer og trægulv

MASTER Z.E. har alt det, du behøver for at køre dine leveringer ud med fuldkommen sindsro. Den har mellem otte og tolv surringsøjer -afhængigt af version- for at hjælpe dig med at sikre din last. Det skridsikre gulv beklædt med træ sikrer og beskytter lastrummet.

bagdør – MASTER Z.E.

270°-bagdør med glasrude.

Bagdøren åbner op til 270° på MASTER Z.E og kan tilpasses til alle typer logistik-platforme. Den har en indbygget magnet og holdes nemt åben. Ruderne har en afdugningsfunktion for at garantere optimalt udsyn til enhver tid.

Lastvolumen – MASTER Z.E.

Lastrumsvolumen og længde

Har du brug for at laste lange genstande? Intet problem! I sin L3 kassevogns-version giver MASTER Z.E. dig op til 3,7 meter brugbar længde (eller 4 europaller) og op til 13 m³ brugbar volumen. Ladvogns-versionen er ændret, så den har en stor volumen på over 20m³.

Parkeringssensor bag på bilen og bakkamera – MASTER Z.E.

Parkeringssensor bag på bilen og bakkamera

Parallelparkering? Intet problem!

 

Parkeringssensoren bag bilen advarer dig om forhindringer med bip-lyde, som tiltager i hastighed, jo tættere du er på forhindringen. Desuden gør kameraet bag på bilen dine manøvreringer endnu nemmere.

 

Med visning af et billede i dit bakspejl eller på navigationsskærmen har du et endnu bedre udsyn over hele bilens bagende.

MASTER Z.E., automatgear

Automatgear

Af hensyn til din komfort har den nye MASTER Z.E. et automatgear, der er glat, smidigt og lydløst.

Regn- og lyssensorer – MASTER Z.E.

Regn- og lyssensorer

Ny MASTER Z.E. er udstyret med intelligente sensorer, som selv styrer lygter og vinduesviskere. Alt sammen for at gøre kørslen lettere!

Airbags – MASTER Z.E.

Beskyttelse af passagerer

Front- og sideairbags, sikkerhedsseler foran med forstrammere og belastningsbegrænsere... Ny MASTER Z.E. giver dig adgang til de mest moderne og mest effektive sikkerhedsfunktioner på markedet.

ESC elektronisk stabilitetskontrol – MASTER Z.E.

Elektronisk stabilitetskontrol (ESC)

Nyd en afslappet køretur! Den nye MASTER Z.E. er som standard udstyret med den sidste nye generation af det elektroniske stabilitetsprogram. Det kombinerer tre teknologier: traction control (ASR), understeer control logic (UCL) og Hill Start Assist.

Hill Start Assist – MASTER Z.E.

Hill Start Assist

Hill Start Assist er også standard i den nye MASTER Z.E.og lader dig køre af sted med sindsro, selv på en stejl bakke.

Multimedie

Sæt krydderi på dine køreture og naviger uden problemer med R-LINK Evolution-multimediesystemet.

Multimediesystem – MASTER Z.E.

Telefon

Foretag opkald nemt og helt sikkert takket være R-LINK Evolution! Når bilen holder stille, kan du indtaste et nummer eller søge i dine kontakter på den store touchskærm. Når du kører, kan du bruge stemmegenkendelse. Du skal bare sige kontaktens navn for at ringe vedkommende op. Og synkronisering er også super nemt! Når du træder ind i din MASTER Z.E., opdaterer R-LINK Evolution automatisk dine kontakter.

Multimediesystem – MASTER Z.E.

Navigation

Nyd TomTom-online-navigation og det brede udvalg af LIVE-services. TomTom Traffic giver dig adgang til de bedst mulige trafikoplysninger i realtid. Med Z.E. Trip, som er tilgængelig fra Renault R-LINK Evolution, kan du se de nærmeste ladestandere i forhold til dig eller dit bestemmelsessted og tjekke om de er tilgængelige i realtid.

Multimediesystem – MASTER Z.E.

Apps

Gør livet lettere med de forudinstallerede R-LINK Evolution-apps: E-mail, R-LINK Tweet, vejrudsigt, Renault Assistance, osv. Du kan også besøge R-LINK Store for at hente masser af apps, som passer til dine behov.

Renault MASTER Z.E. i detaljer

Elforbrug ved blandet WLTP-cyklus: 323 Wh/km. Rækkevidde for blandet kørsel (WLTP): 119 km. Rækken påvirkes af vejr, kørestil, hastighed osv.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide