Rækkevidde, batteri og opladning Renault ZOE

Renault ZOE, en el-bybil

Rækkevidde og opladning

Renault ZOE opladning

Video

At køre en elbil, især Renaults elbil ZOE, er enkelt og sjovt.

Det første du bemærker, er stilheden. Og takket være Renault ZOE og dens effektive batteri, kommer du længere end tidligere.

 

Det nye batteri Z.E.50 giver dig en endnu længere rækkevidde end før, og holder op til 395 kilometer på en enkelt opladning. Det kan tage op til en hel uges kørsel, inden du skal oplade.

 

En anden fordel ved Renault ZOE er, at du kan oplade den derhjemme. Med Renaults vægkasse kan du oplade dit ZOE batteri natten over, og undgå kø ved tankstationen!

Læs mere om vores komplette ladeløsninger
Renault ZOE - Z.E. 50-batteri

Z.E.50-batteri

Med en kapacitet på 52 kWh giver batteriet i ZOE dig mulighed for at køre op til 393  km (WLTP*).

 

* WLTP-rækkevidde (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, blandet cyklus: 57% bykørsel, 25% forstadskørsel, 18% kørsel på lande- og motorvej), for ZOE Go-versionen udstyret med 15" fælge.

Beregn rækkevidden for din Renault ZOE

Din faktiske rækkevidde afhænger af en kombination af flere faktorer:

Helt nye ZOE, hastighed

Hastighed

Jo hurtigere du kører, desto mere energi skal du bruge til at opretholde din hastighed.

Helt nye ZOE, kørestil

Kørestil

Brug Z.E.-teknologier, såsom deceleration eller regenerativ bremsning, for at optimere din rækkevidde.

Helt nye ZOE, topografi

Topografi

Når du kører op ad bakke, påvirkes dit elforbrug, hvilket mindsker din rækkevidde. Du genvinder energi, når du kører ned ad bakke.

Helt nye ZOE, vejrforhold

Vejrorhold

I gennemsnit giver Z.E. 50-batteriet en maksimal rækkevidde på 395  km om sommeren og 250 km  om vinteren.

Oplad din ZOE

Ny ZOE, Wallbox-hjemmeoplader

Derhjemme

Oplad hurtigt din ZOE ved at installere en wallbox*. Når du tilslutter dig med det medfølgende mode 3-kabel, kan du oplade fra 0 til 100 % på omkring 9 timer og 25 minutter.

 

* Afhænger af installationen kan ladetiden være mellem 3 og 19 timer til fuld opladning Wallbox-ladestationen derhjemme skal monteres af en autoriseret elektriker. Læs mere. 

Oplad din ZOE på arbejde

På arbejde

Et stadig større antal firmaer installerer ladestandere til deres medarbejdere. Oplad din ZOE, når du kommer på arbejde!

Ny ZOE, offentlig ladestander

Offentlige ladestander netværk

  • Med Renaults unikke Caméléon ™ ladeteknologi benytter bilen sig automatisk af den maksimale effekt, der er tilgængelig i stikkontakten (i enfase og trefase, op til 22 kW), hvilket betyder, at opladningstiden er så kort som muligt.

 

  • Du får op til 100% batteristrøm på 3 timer ved 22 kW ladepunkter i indkøbscentre, parkeringshus eller på offentlige veje.

 

  • Offentligt har du altid mulighed for to slags opladning: AV & DC

 

  • Vidste du? Mere end 80% af danske ladestik er AC-typen. På dette mest almindelige opladningsnetværk vil ZOE altid udnytte den maksimale tilgængelige ladestyrke, der tilbydes af ladestationen (1-fase eller 3-fase, op til 22 kW) takket være vores Cameleon-teknologi.

 

  • Ønsker du at lade hurtigere end ovenstående? Vælg et DC ladestik og lad op til 50kW på dette netværk og kom hurtigt videre i din hverdag.
Oplad din helt nye ZOE på motorvejen

På motorvejen

Planlægger du at tage på weekend? Spild ikke mere tid! Med vores nye DC-oplader, kan du få det bedste ud af hurtige ladestationer. 

Reanault ZOE kan genvinde en rækkevidde på op til 150 km, afhængigt af dine kørselsforhold, på blot 30 minutter. Så er der tid til en kop kaffe!

 

 

Beregn opladningstiden for din ZOE

Afhængigt af dens batteri, motor og opladningsudstyr.

Find ladestandere uden problemer

Planlæg og administrer opladningen på en nem måde

Med Renault opkobling af EASY CONNECT-tjenesten og hurtiglader med Combo CCS-udtag, gør det opladningen en del lettere.

Renault ZOE, MY Renault-app

Administrer din bil på afstand

Med MY Renault-appen kan du tjekke batteriniveauet på afstand, programmere opladning på tidspunkter med lav takst og planlægge din kørsel med stop og ladestandere. Find din rute på ZOE's 9,3" skærm.

Renault ZOE, opladning

Drag fordel af en alsidig opladningsfunktion

Takket være CCS Combo-stikket, der er placeret bag logoet på din ZOE's kølergitter, kan du tilslutte den til en hvilken som helst ladestander i Europa.

Helt nye ZOE Z.E. Tur

Kør med ro i sindet

Vis området indenfor rækkevidde, lokaliser ladestandere og administrer din rute, indtal en SMS eller afspil din foretrukne musik... Drag fordel af de mange funktioner, der er designet til at ledsage dig under din kørsel med Renault EASY LINK-systemet.

Z.E.-batteri

Renault ZOE, en el-bybil

Battery warranty

Garantien på batteriet er otte år eller 160.000 km (alt efter hvad der
kommer først), ladekapaciteten er garanteret til at forblive 66 %
af sin oprindelige kapacitet.

Optimer din rækkevidde

Den nye ZOE er udstyret med brugervenlige teknologier, der giver dig redskaberne til at optimere din rækkevidde.

Energibesparer

Energibespareren, der sidder til højre for førerens 10" skærm, fortæller dig, om du forbruger eller genvinder energi. Administrer dit forbrug i realtid for at bevare din rækkevidde.

ECO-funktion

ECO-funktionen giver dig mulighed for at optimere energiforbruget. Den har indvirkninger på bilens energikrævende funktioner og visse kørefunktioner.

Forvarmning eller -køling af passagerrum

Øg din rækkevidde med forvarmning eller -køling. Når bilen er tilsluttet, er det muligt at indstille den ønskede temperatur via EASY LINK for det tidspunkt, hvor du kører af sted, eller at starte en omgående forvarmning eller -køling via din smartphone med en mål-temperatur på 21° C.

 

Ny Renault ZOE i detaljer

Elforbrug ved blandet WLTP-cyklus: 174-179 Wh/km. CO2-udslip: 0 g/km ved kørsel.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide