Design Renault ZOE

Renault ZOE, en el-bybil

Udvendigt design

Udtryk din personlighed

Helt nye farver, Full LED-lyssignatur, kølergitter med kromfinish... Renault ZOE understreger sin personlighed med sin stærke og udtryksfulde profil.

  • Blå Renault ZOE, udvendig forende
  • Renault ZOE, en el-bybil
  • Renault ZOE – Opladning
  • Renault ZOE, bagende
  • Renault ZOE – Nærbillede af kølergitter, forlygter og motorhjelm

Indvendigt design Et high-tech og elegant interiør

Redesignet instrumentbræt, raffineret finish, polstrede sæder, rat og sædevarme og rummelig opbevaring... Sæt dig ind i en kabine beklædt med 100 % genbrugsstof, som kombinerer komfort og reducerer miljøpåvirkningen.

Renault ZOE interior

360-graders video af Renault ZOE interiør

Oplev interiøret i Renault ZOE.

I denne video lærer du mere om det moderne, indbydende, højteknologiske og behagelige interiør – og alt kan opleves i 360 grader, som du kan klikke rundt i.

 

Kvalitetsmaterialerne gør Renault ZOE til en fryd for både øjne og hænder. Det helt nydesignede instrumentbræt har en blød og fleksibel finish af høj kvalitet.

 

Sæderne består af genanvendte tekstiler. Det indvendige layout, materialevalget og skærmene skaber alle et varmt og behageligt førermiljø.

Renault ZOE i detaljer

Elforbrug ved blandet WLTP-cyklus: 174-179 Wh/km. CO2-udslip: 0 g/km ved kørsel.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide