image

Renault-innovation for livet: CAPTUR Concept

Opdag fremtidens bilstandarder. Renault CAPTUR konceptbilen byder dig velkommen ind i en verden med komfort og brugervenlighed, hvor køreglæde og oplevelser kombineres gennem innovative tjenester

  • CAPTUR Concept, forende
  • CAPTUR Concept, set fra oven
  • CAPTUR Concept, sæder
  • CAPTUR Concept, i bilen

CAPTUR Concept

I startblokkene

Gør dig klar til at præstere. CAPTUR konceptbilen henter sin inspiration fra udendørssport. Den menneskelignende profil minder om en sprinter, der er klar til at starte et løb.

CAPTUR Concept
  • CAPTUR Concept, tag

En muskuløs bil

Med sine imponerende linjer og dimensioner fremviser Renault CAPTUR Concept stolt sin selvsikre og markante profil, samtidig med at den udtrykker lethed og styrke. Den glatte, glidende og sensuelle udformning uden skarpe kanter eller vinkler fremhæves af lyseffekter, som igen er understreget af karosseriets matte og satinagtige fremtoning. Denne finish giver en sammenflettet dobbelt overflade, der understreger de muskuløse linjer.

CAPTUR Concept

Praktisk og sjov

Vi har designet Renault CAPTUR Concept som en kompakt og fleksibel crossover-bil for at leve op til unge byboeres forventninger. Det ergonomiske interiør stimulerer sanserne.

CAPTUR Concept, interiør

Strømlinet og atletisk

Renault CAPTUR Concept forfører dig med sin strømlinede kabine inspireret af sportens verden. De spændte og glidende linjer har lysemitterende kabler og leder tankerne hen på spændte muskler.

 

For at fremhæve den atletiske stil har vi udstyret alle komfortzoner med elastiske teknofiberkabler for at give et afslappet udtryk med referencer til en hængekøje såvel som udendørssport, som f.eks. bjergbestigning og lystsejlads.

CAPTUR Concept, interiør

Lyst og praktisk

Interiøret i Renault CAPTUR Concept giver SUV-biler og crossover-klassen et helt nyt design. Vi har genfortolket den ved at introducere lethed og nydelse såvel som en innovativ tilgang til fleksibilitet for at gøre bilen praktisk.

 

En tur på stranden? Sæt dine funboards fast med de krydsede elastiske stropper bag på bilen eller tag af sted med et par venner. Stroppernes formål er ikke forudbestemt. Det er op til dig at bruge dem, som du vil.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Modelprogram med konceptbiler

Udforsk

Vores udvalg af konceptbiler

Alle vores konceptbiler
Technolab

Oplev

Fremtidens teknologier

Oplev Easy Life
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide