image

Renault EZ-PRO Concept

Vi har afsløret vores vision for delt mobilitet i fremtiden med EZ-GO, og nu præsenterer vi fremtidens levering i byer med EZ-PRO Concept. Førerløs, modulopbygget, teknologisk og 100 % elektrisk. Denne konceptbil går et skridt videre efter EZ-GO ved at tage forskud på fremtidens last-mile-leveringer for alle slags forretninger

 • EZ-PRO – Venstre side
 • EZ-PRO – Højre side
 • EZ-PRO – Venstre side
 • EZ-PRO – For- og bagende
 • EZ-PRO – Højre side
 • EZ-PRO – Interiør
 • EZ-PRO – Højre side
 • EZ-PRO – Set fra oven
 • EZ-PRO – Højre side
 • EZ-PRO – Forende

EZ-PRO Concept

Robotbilen, der genopfinder urban levering

I byens hjerte virkeliggør EZ-PRO Concept en ny form for delt, forbundet, førerløs mobilitet for at leve op til fremtidens udfordringer i forbindelse med levering.

 

Alt Image C28v0
 • EZ-PRO – Bagende

Vi tager forskud på fremtidens leveringsmuligheder

EZ-PRO Concept er designet på den samme platform som EZ-GO. Hensigten med den er at transportere pakker og levere tjenester i byer inden for rammerne af et last-mile-økosystem.

 

Den betjenes af en eller flere specialister i levering af pakkepost, og dermed er EZ-PRO Concept et ideelt værktøj for at leve op til forretningers og private kunders øjeblikkelige behov. Den leverer produkter på en sikker måde til et sted, som er oplyst af kunden. Det kan f.eks. være til aflåste skabe, som åbnes ved hjælp af en smartphone-app.

 

EZ-PRO Concept integreres i det urbane miljø på en naturlig måde, den får trafikken til at glide nemmere og udgør en helt ny form for mobilitet, som er respektfuld, lydløs og ikke forurenende, med en positiv indvirkning på byen.

EZ-PRO Concept

En konceptbil baseret på erhvervsdrivendes behov

Opdag alle de muligheder, som der åbnes op for med disse konceptbiler, specifikt designet til erhvervsdrivende.

EZ-ULTIMO – Venstre side

Et design, der lever op til professionelles behov

I tråd med Renaults Easy Life DNA er EZ-PRO Concept en delt, forbundet og førerløs platform, som består af to elementer kendt som kapsler. Den førende kapsel har en portner, som overvåger leveringer, mens den eller de andre kapsler følger efter i grupper eller ved at bevæge sig uafhængigt hen til leveringsstedet.

 

I lighed med EZ-GO-konceptbilen har den en bred åbning foran og en foldetrappe for at give professionelle brugere nem adgang.

 

Platformen er praktisk og funktionel og er også udstyret med sidedøre, som åbner opad, samtidig med at et trin automatisk foldes ned til jorden for at give nem adgang til opbevaringsområdet.

EZ-PRO – Interiør

Design baseret på portnerens behov

Cockpittet og den førende kapsel er portnerens arbejdsområde. Designet er baseret på principper, som kombinerer enkelthed, ergonomi og effektivitet. Det disponible rum er ryddet for alt overflødigt for kun at bevare det vigtigste.

 

Platformen er designet til at kombinere komfort og brugervenlighed, den er udstyret med førerløse funktioner, som giver portneren mulighed for at organisere leveringer eller koncentrere sig om andre vigtige opgaver. Kabinen, som kan brugertilpasses, kan bruges som et mobilt kontor i sidelæns position eller i en fremadvendt vinkel for at ovevåge kørslen, hvis det er påkrævet.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Renault Konceptbiler

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Se modelprogrammet
EZ-GO – Set fra oven

Oplev

Urban mobilitet i fremtiden

EZ-GO Concept
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide