Renault MEGANE eVISION konceptbil

Design, dynamisk ydeevne, rækkevidde: Renault MEGANE eVISION varsler en ny generation af Renault elbiler. 

  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil
  • Renault ZBCB showbil

Renault MEGANE eVISION konceptbil giver banebrydende løfter om ydeevne

Renault ZBCB Konceptbil

Renault MEGANE eVISION konceptbil

Egnet til enhver anvendelse, elbilen der bryder alle regler

Renault MEGANE eVISION konceptbil flytter grænserne for, hvad en elbil kan være. Den udstyret med de seneste teknologier, og dens CMF-EV platform baner vejen til fremtidens ydeevne.

Renault ZBCB Konceptbil

Renault MEGANE eVISION konceptbil er udstyret med en futuristisk elektrisk platform...

Som en pioner inden for elbiler går Renault et skridt videre med udgivelsen af CMF-EV (Common Module Family and Electric Vehicles) platformen.

 

Denne nye modulerbare el-platform fokuserer primært på banebrydende teknologi, følelser og ydeevne. Den er udstyret med en række forbedringer og innovationer, den flytter grænser og sætter standarden for energieffektivitet endnu højere. 

... for en øget ydeevne ...

Renault MEGANE eVISION konceptbil sætter sig imod de traditionelle regler! Dens størrelse gør bykørsel til en leg. Den giver et passagerrum og et nytterum på linje med biler i C-segmentet, der som regel er 15 til 30 cm længere. 


Renaults fremtidige elbiler vil være udstyret med den nye CMF-EV platform, så de kan være mere modulerbare og rummelige uden behov for ekstra højde eller længde.

Renault ZBCB Konceptbil
Renault ZBCB Konceptbil

... og en enestående rækkevidde.

Renault MEGANE eVISION klarer en imponerende ny præstation – den er udstyret med et batteri, der giver den en sedans styrke, samtidig med at den bevarer sine kompakte dimensioner. Med dette skridt bryder den ud af de traditionelle kategorier og overvinder de barrierer, som var til hinder for overgangen til elkørsel.

 

Hvad er hemmeligheden? Et ultra smalt 60 kWh batteri. Bilen er tættere ved jorden og mere dynamisk. Det reducerer betydeligt dens elforbrug og udvider dens rækkevidde.

 

 

Proportioner for en moderne, dynamisk berline

Renault MEGANE eVISION konceptbi er indbegrebet af en udvikling i Renaults design. Passion, enestående ingeniørarbejde og aerodynamisk arbejde sammen med de nye proportioner og fantastiske funktioner.

Passion

Passion

Bilens profil er genkendelig på lang afstand. Dens underlige lyssignatur understøttet af LINVINGTECH teknologiske innovationer. Bilens overflader dukker op, efterhånden som du kommer nærmere, og de nye lysfunktioner bringer dens konturer til live.

 

Enestående ingeniørarbejde

Enestående ingeniørarbejde

Alle detaljer i den nye MEGANE eVISION konceptbil er en påmindelse om dens teknologiske og elektriske innovationer. Få et glimt af ånden bag Renaults næste generation af elbiler med dens “glatte overflade” eller “flush” inspiration. Dette koncept er fremhævet ved at vælge tilbagetrækkelige dørhåndtag, som sidder flush mod døren, indtil man har brug dem. 

Aerodynamik

Aerodynamik

Renault MEGANE eVISION konceptbilen tager udgangspunkt i MORPHOZ Concept og er udstyret med brede hjul. De er lukket så meget som muligt ind set fra ydersiden for at skabe større effektivitet og ført tættere på karrosseriet for at styrke bilens aerodynamiske linjer.

Har du lyst til at gøre dette koncept til virkelighed?

Renault modelprogram

Renault modelprogram

Alle vores biler fra MPV’er til bybiler, inklusive sedaner og SUV’er.

Udforsk
Modelprogram med elbiler – Renault

Vores elbiler

Få mere at vide om vores modelprogram med elbiler

Opdag
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide