eCarExpo 2023 blev Europas største elbilmesse

Fredag den 27. oktober åbnede Bella Center dørene for årets eCarExpo for mere end 20.000 besøgende, og det store fremmødet viser tydeligt, at både danske brancheledere og privatpersoner ligeledes støtter op den elektriske udvikling i mobilitetsbranchen.

Besøgstallet på 21.600 personer er en fordobling af sidste års fremmøde på 12.000, og med 300 meter lange køer foran dørene viste danskerne deres passion, engagement og villighed til at lære mere om elbiler.

Renaults elbiler skaber stor interesse

Vores nye Renault Scenic E-Tech 100% Electric var i spotlyset, og messens besøgende havde rig mulighed for at lære mere om den nye model, samt hvad de fremadrettet kan forvente fra vores side.

Dog var det ikke kun vores nyeste elektriske bil, der drog fokus. Vores Megane E-Tech 100% Electric var ligeledes populær hos både virksomhedsejere og privatpersoner, og mere end 75 personer udnyttede muligheden for selv at prøvekøre bilen.

 

Tak for en exceptionel elbilmesse

På baggrund af det engagement, danskerne fortsat viser for mobilitetsbranchens udvikling, vil vi derfor gerne takke alle deltagende til eCarExpo 2023 for det fantastiske fremmøde og for den enorme interesse, der var omkring vores Renault Scenic og Megane Electric.

Se herunder et sammendrag fra dagene.