ELBIL TOUR 2023

Kom og vær med

Når Danmarks største elbil tour kommer forbi fem af landets største shoppingcentre. Se og prøvekør vores populære elbil Renault Megane E-Tech 100% Electric og test hvor klar du er til en elbil.
Vi garanterer en dag i elbilens tegn, kombineret med masser af sjov, spænding og underholdning for hele familien. Udforsk din nysgerrighed og få svar på dine spørgsmål direkte fra landets ledende aktører indenfor elbiler og grøn energi.
 
Forhåndsbook din prøvekørsel af Megane E-Tech 100% Electric allerede nu.

Program og aktiviteter

Udover elbiler, ladeudbydere, forsikringsselskaber og andre interesseorganisationer, er der mad- og drikkeboder, konkurrencer og aktiviteter for børnene.

Hos Renault byder vi på en forfriskning, balloner, tatoveringer og legetid. Tag vores elbils quiz og find ud af hvor klar du er til en elbil.
Du er samtidig med i konkurrencen om en Megane E-Tech 100% Electric i en valgfri weekend samt en luksus goodiebag fra eCooking til en samlet værdi af 5.000 kr.

Vi glæder os til at se dig og din familie på Renault-standen.

FREDERIKSBERG CENTRET

13. maj
10.00 - 17.00

FRB.C er placeret i hjertet af Frederiksberg. Centret blev gennemmoderniseret og udvidet i 2015. Det "nye" FRB.C er efterfølgende blevet præmieret som "Nordens Bedste Shoppingcenter" i 2016 samt "Danmarks Bedste Shoppingcenter" 2 år i træk.

BOOK PRØVETUR

KOLDING STORCENTER

3. juni
10.00 - 17.00

Kolding Storcenter er Jyllands absolut største center og et af Danmarks få superregionale centre. Centret har hele 124 butikker og både størrelsen, veltilrettelagte aktiviteter og god indretning spiller en rolle for centrets popularitet.

BOOK PRØVETUR

HERNING CENTRET

10. juni
10.00 - 17.00

Med 80 butikker, 11 spisesteder og hele 36.000 kvm byder Midtjyllands største shoppingcenter velkommen til aktiviteter, underholdning og shopping, for gæster i alle aldre.

BOOK PRØVETUR

AALBORG STORCENTER

17. juni
10.00 - 17.00

Med 80 specialbutikker, 6 mio. årlige besøgende og 2.400 gratis parkeringspladser, giver Aalborg Storcenter nordjyderne rig mulighed for underholdning, shopping og aktiviteter.

BOOK PRØVETUR

AMAGER CENTRET

24. juni
10.00 - 17.00

Amager-ikonet der er et af de mest veldrevne, lokale bycentre i København og byder på et bredt butiksudvalg kombineret med attraktive lokale aktører samt populære restaurant- og cafékoncepter, som gør centret til det ikoniske og populære destinationer, det er.

BOOK PRØVETUR

Tag et smugkig på vores Megane E-Tech 100% Electric

Er du utålmodig? Så kan du allerede nu kigge nærmere på vores populære og anmelderroste elbil. Udforsk Megane E-Tech Electric her eller kig forbi din lokale Renault-forhandler

 

Find forhandler