Renault er premium partner af Roland-Garros French Open

Renault x Roland-Garros

Renault og Roland-Garros har de samme rødder, begge født i Frankrig, med stærke internationale ambitioner. De deler de fælles "Skabt af Frankrig"-værdier af passion og dristighed.

Partnerskabet mellem Renault og det franske tennisforbund (FFT) er baseret på fremtidens mobilitet og social ansvarlighed.

Renault-logoet vises på nettene på de fem hovedbaner gennem hele turneringen, fra kvalifikationsrunderne til finalerne.

Renault er premium partner af Roland-Garros

mobilitetsløsninger

ladestation

Renault har installeret 40 ladepunkter et stenkast fra Roland-Garros stadion ved ParisLongchamp væddeløbsbane, så de kan oplade deres flåde af E-Tech 100% elektriske køretøjer. Over 130.000 elektriske kilometer vil blive kørt under turneringen.

en elektrisk flåde

Fremtidens mobilitet er et nøgleområde for begge brands. Under turneringen afspejles dette engagement i tilvejebringelsen af en flåde af E-Tech 100% elektriske og E-Tech full hybrid køretøjer, hvor over 80% af flåden er elektrificeret.
Renault har også en 150 m² stand i Roland-Garros, hvor tilskuere vil kunne finde information om Renault 5 E-Tech 100% elektrisk.

 

læs mere om e-tech

delebil

Som en del af sit partnerskab med Roland-Garros French Open har Renault lanceret sin delebilsplatform for at forbedre oplevelsen for tennisfans ved at tilbyde dem en innovativ og elektrisk løsning.

Før hver kamp forpligter FFT sig til at informere billetindehavere om de delebilsmuligheder, der er tilgængelige for at komme til stadion. For yderligere at opmuntre til dette, vil de første delebilsbrugere blive tilbudt gratis parkering ved Roland Garros Stadium gennem hele turneringen*, samt en rundvisning på stadion.

 

*med forbehold for tilgængelighed

book eller tilbyd delebil

Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros

For at fejre sit partnerskab med den berømte tennisturnering introducerer Renault Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros.

Bilens ydre skiller sig ud med sin elegance og sportslighed. Til denne specialudgave er fire farver tilgængelige: perlehvid, natblå, stjernsort samt den eksklusive matte skifergrå.

På bunden af fordøren sidder et Roland-Garros-logo i centrum af en "Sankt Andreas Kors"-grafik, en reference til stadionets arkitektur.

Indvendigt er det specifikke stof på de lysegrå sæder med sin tætte og fine grafiske vævning inspireret af teknisk sportstøj.