PARIS MOTOR SHOW KONCEPTBILER

Renaults saglige mission er at være trendsætter, mestre højteknologi, puste modernitet ind i bilbranchen. Innovation har været en integreret del af virksomhedens DNA i over 120 år. Dette demonstreres gennem de konceptbiler som vises på dette Motor Show. Endnu en gang.

GENOPFINDER BILER OG MOBILITET

Renaults saglige mission er at være trendsætter, mestre højteknologi, puste modernitet ind i bilbranchen. Innovation har været en integreret del af virksomhedens DNA i over 120 år. Dette demonstreres gennem de konceptbiler som vises på dette Motor Show. Endnu en gang.

R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric

stadig turbo, nu elektrisk

 

Den har samlet rallysucceser, får dit hjerte til at springe et slag over og samler på roser... R5 Turbo 2 fylder 40 år i år! Findes der nogen bedre måde at hylde den på end at byde velkommen til den nye R5 Turbo 3E E-Tech 100 % electric, lige så skarp, lige så effektiv og lige så spektakulær! Et opdateret ikon.

 

se video


100%
elektrisk

 280 kW
effekt eller 380 hk

700Nm
drejningsmoment

360° KOMPLET SIKKERHED!

Både aggressiv og blød, kabinen er designet til at være højtydende, hvilket giver dig fuldstændig ro i sindet. Sikkerhedsbuerne beroliger dig, bøjlesæderne sikrer dig, og polstringen beskytter dig... Lad os drifte!

ALT FOR DRIFT!

Aerodynamik med specifikke redesignede dele: motorhjelmens luftindtag, luftmodstandsreducerende kofanger, ingen sidespejle men har kamerabeslag og en diffuser bagerst som beskytter luftudtagene. Forlygterne spiller en glitch art-inspireret animation under drift.

4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept

ny generations ikon

Den fremtidige elektriske Renault 4 vil hylde sin ikoniske forgænger, der solgte 8 millioner enheder. Symboliserer enkelhed, smidighed, robusthed - den er dels luksuriøs og dels eventyrer...

For at fejre 4L Trophys 25-års jubilæum afslører 4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept sin 100% elektriske version, der lover vildt spændende eventyr.


Se video
100%
elektrisk
100kW
motorkraft
770 mm
Terrændæk 

EN FAMILIEFØLELSE

4ever Trophy E-Tech 100% Electric Concept, der er lavet til at køre under barske forhold, men også til at gøre weekender sjove og miljøvenlige, omstiler den "historiske" 4L's personlighed og funktioner, hvilket giver dem et moderne twist.

KLAR TIL AT UDFORSKE ALT

Fra enden af gaden til rundt omkring i verden er 4ever Trophy E-Tech 100% elektrisk Concept en udstillingsbil, der bruges til mange formål. Det inkluderer alt, hvad daglige eventyrere og distanceforskere kan forvente: enkle former, robust pålidelighed, minimal vedligeholdelse og en udstødning, der giver ingen støj og ingen CO2-udledning!

R5 E-Tech 100% electric Prototype

sjov, fræk, teknisk, Renault!

Denne snart ikoniske bybil omskriver reglerne for at lancere R5, Super5 og R5 Turbo i fremtiden. Målet er at gøre elbiler udbredt i Europa.

 

Som R5 dengang, en populær og essentiel bil, men med et moderne twist: lydløs, højteknologisk, miljøvenlig og fræk


100%
ellektrisk
op til
400 km
rækkevidde
motor
100kW
eller 136 hk

DESIGN

Alt det samme R5-sjov, stil, proportioner forstærket af et moderne design: mere robuste hjulkasser, strømlinet tagprofil, mere bokset karrosseri og mere. Smilet på forenden er der stadig... en fin lille detalje!

DESIGNDETALJER

Ikoniske detaljer bliver forbedret: Motorhjelmens luftindtag omdannet til en ladeklap, diskrete LED'er driver logoet og lyssignaturen, flush-fit baglygter inspireret af luftfart og meget mere. Det bløde tag fremhæver en vilje til at bruge innovative materialer.