image

Renault Danmark

Renault Danmark blev etableret som en del af Renault Nordic AB i 2008. Vores 58 autoriserede Renault forhandlere, der er fordelt over hele landet, hjælper dig med stort set alt vedrørende din bil.

Renaults historie

Om Danmarks 4. Største bilmærke

Renault Danmark er en del af Renault Nordic AB. Renault Danmark har siden 2008 været fabriksejet importør. I 2013 fik Renault også importen af Dacia. Renault har i Danmark været i rivende udvikling siden 2008 med en markant vækst år for år. Fra en markedsandel på 2,6 procent og cirka 4000 solgte biler, opnåede Renault Group i Danmark i 2016 en markedsandel på 9,2 procent og knap 24.000 solgte biler. Renault er nu Danmarks 4. største bilmærke, og Renault Group er Danmarks 3. største bilimportør.

 

Find en forhandler
Renault-aktiviteter

Renault Gruppen

Vi er en international virksomhed med franske rødder og en rig historie, som strækker sig over 100 år. Takket være Renault-Nissan Alliancen og vores strategiske partnerskaber er vi den fjerdestørste bilproducent i verden.

Renault Gruppen
Renault – Følg med Renault

Følg med Renault

Renault oplever meget. Både i Danmark og i resten af verden. Her finder du nogle af historierne. 

Læs mere i nyhedsrummet
Renault – arbejdsmiljø

Bliv en del af Renault

Med den udvikling vi oplever, har vi altid brug for dygtige mennesker, der deler vores begejstring for biler. Vil du gerne være en del af vores team? Se dine karrieremuligheder i Danmark og i resten af verden. 

Karriere
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide