Velkommen til den komplette elbilsløsning

Det siger sig selv, at en elbil uden opladningsmulighed er en meget begrænset løsning. Derfor har vi sammen med vores ladepartner NewMotion, (en del af Shell Group) skabt en komplet og fuld kompatibel elbilsløsning. Du får således en Renault elbil, en Renault Z.E.-Ready Smart ladebokspakke, og et Renault Z.E. ladekort, som giver dig opladningsmuligheder ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Med over 125.000 ladestandere at vælge imellem, mangler du aldrig opladningsmuligheder – hverken på korte eller lange ture.

  • Laddbox Zoe

LADEBOKSPAKKE

Z.E.-Ready Smart ladeboks

Gør det nemmere for dig selv

Ladebokspakken indeholder en Z.E.-Ready Smart ladeboks med en effekt på 3,7 kW-22 kW. En 1-faset eller 3-faset Z.E.-Ready standardinstallation er inklusiv. Herudover får du 36 måneders support og abonnement samt 3 års garanti.

 

Bestil ladebokspakken hos din forhandler.

Find en Renault forhandler

Abonnementet indeholder:

  • Laddbox
  • Laddbox

* Kampagneprisen gælder ved køb af den nye Renault ZOE i retail salgskanal. Ladekampage: Ladekort forudsætter adgang til roaming. Derudover gælder
tilbuddet kun privatpersoner, ved køb af en ny ZOE t.o.m. 31.12.2020.

OPLEV FORDELENE

Laddbox

Alt du behøver for at oplade hjemme

Vi stræber efter et ”easy life” hver eneste dag. Det skal være nemt at køre, genoplade og komme afsted igen.

 

Hurtigopladning
Med Renault Z.E.-Ready Smart ladeboks hjemme får du en effekt på op til 22 kW. Det betyder, at du lader op otte gange hurtigere end med et almindeligt standardudtag.

 

Passer til alle Renault elbiler
Renault Z.E.-Ready Smart ladeboks kan bruges til alle Renault elbiler. Både modeller der er på markedet i dag, såvel som på morgendagens modeller.

 

Sikker opladning
Renault Z.E.-Ready Smart ladeboksen har Type 2udtag, som kan klare høj belastning i længere tid.Laderen kommunikere med bilen og i tilfælde afevt. fejl stoppes opladningen med det samme.

 

Kundeservice og support
Du kan få hjælp døgnet rundt alle ugens dage:
telefon: +45 78 15 02 03
email: kundservice@newmotion.com

Laddbox

Opladning når du rejser

Der er altid mange ladestandere i nærheden, så du holder nemt ‘rækkeviddeangsten’ på afstand. 

 

Et af de største ladenet i hele Europa 
Med Z.E.-kortet får du adgang til over 2.500 ladestandere i Danmark (antallet vokser dag for dag). Du har også adgang til ladestationer, som tilhører Clever, E-on, Virta, Ionity, EV-Box, E-Flux, has.to.be - og alle opladninger afregnes på én faktura.

 

Z.E.-kortet/Z.E.-chippen fungerer som en nøgle
Z.E.-kortet/Z.E.-chippen fungerer som nøgle, når du skal lade på offentlige ladestandere. En nøgle som giver adgang til 125.000 lademuligheder i hele Europa.

 

Ledige ladestationer i appen
Du bliver informeret, når din favorit ladestander er tilgængelig. Appen viser også ledige offentlige ladestandere under kørslen. Du kan se prisen på opladningen inden opladning foretages.

 

Vidste du?
At du kan lade på over 2.500 Clever, E-on, Virta, Ionity, EV-Box, E-Flux, has.to.be - og alle opladninger afregnes på én faktura.

Alt Image C29

Teknik på forkant med udviklingen

Z.E.-Ready Smart ladeboksen passer både dagens og morgendagens elbiler

Vores Z.E.-Ready Smart ladeboks er dimensioneret ikke blot til dagens behov, men er konstrueret til at kunne opgraderes til højere effekt inden for en nær fremtid. Ladeboksen er desuden bygget robust, således at den kan bruges i det stærkt vekslende skandinaviske klima.

 

Certificeret sikkerhed
Matcher den internationale standard for sikkerhed, kvalitet og konsistens for elbiler (IEC 61851) samt Z.E.-Ready-certificeret

 

RFID- godkendt
Sikker anvendelse

 

Opkoblet
Via GPRS - intet behov for kabel

 

Vejrbestandigt
IP54-klassificeret (IK10)

 

Garanti
3 års garanti på Z.E.-Ready Smart ladeboks

Laddbox

Du har check på alt via din smartphone eller laptop

Alt er samlet på samme sted

 

Download appen på din smartphone og få adgang til alle brugerdata, som vedrører din elbil og opladning af denne – både hjemme og på offentlige ladestationer. Hav overblik over det hele og spar penge.

 

Nem tilbagebetaling
Du får automatisk tilbagebetaling fra arbejdsgiveren, leasingselskabet eller egen virksomhed. Bilen kan også oplades, når du har lånt den ud. Her får du en detaljespecifik opgørelse på opladningen, som kan benyttes, såfremt låneren skal betale for opladningen.

 

Enkel administration
Konfigurer og håndter din ladeboks via my.newmotion.com. Du får indsigt i brugerdata i realtid, f.eks. kWh-forbrug, omkostninger og CO2-besparelser.

 

Opladningsoverblik
Hold styr på din ladeboks og dine omkostninger.

INSTALLATION

Enkel og smidig installation

Vores samarbejdspartner tager hånd om det hele, således at du hurtigt kan oplade hjemme. Renaults ladepartner NewMotion har lang erfaring med installationer. NewMotion er en af Europas største ladepartnere og har allerede installeret over 125 000 ladestandere. Alt arbejde udføres af erfarne- og Z.E.-Ready-autoriserede elektrikere.

Autoriseret elektriker foretager installationen
Autoriseret elektriker foretager installationen
Kundeservice er åben hele døgnet
Kundeservice er åben hele døgnet
3 års garanti på installationen
3 års garanti på installationen

Z.E.-Ready – Standardinstallation af ladebokspakke

ET ELEKTRISK SAMARBEJDE

Sammen sætter vi fart på Europa

Der er en elbilsrevolution i gang – og du er en del af den!

 

Renault er den største* elbilsproducent i Europa, og derfor falder det naturligt at tilbyde lademuligheder sammen med Europas største ladepartner NewMotion (en del af Shell Group). NewMotion opfylder alle Renaults krav, da de er certificeret i henhold til Z.E.-Ready standard 1.4, der omfatter både ladeboks og installation. Samarbejdet mellem Renault og NewMotion gør det nemmere for dig at oplade, uanset hvor du befinder dig. Med en ladeboks hjemme og mere end 125.000 ladestandere i Danmark og i hele Europa, kan du altid køre på ren elektrisk energi. Vi er her for din skyld!

 

* Beregnet på perioden 1. januar 2010-31. december 2018.

Laddbox

ET NEMMERE BILLIV

Laddbox

En billigere og mere smart måde at eje bil på

At eje bil skal være enkelt og nemt.

 

Det skal være fleksibelt og enkelt at eje bil. Men det skal også være billigt og nemt uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Med Renault får du alt det du behøver for at eje bil nu - og mange år frem.

My Renault

Med appen My Renault har du check på alt, hvad der drejer sig om din bil. Du kan også holde dig opdateret om de seneste nyheder fra Renault - og meget mere.

 

Læs mere om My Renault

new motion

NewMotion EV Charging

Download NewMotion EV Charging-appen for at holde styr på priser, ladehastigheder og tilgængeligheder. Få også information om estimeret ladetid, forøget rækkevidde, og prisen for din opladning. På en del ladestandere har du også mulighed for at starte og stoppe opladningen.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide