opladning hjemme

Renault samarbejder med Clever om at tilbyde den bedste ladeløsning, der passer til netop dine behov. Med en ladeboks hjemme kan du stå op til fornyet energi hver dag.

opladning ude

Skal du i biografen eller bare ud at handle, kan du med Clevers ladestandere oplade din bil. På længere køreture kan du genvinde en rækkevidde på op til 300 km på 30 min ved en stander med hurtigopladning. Clever er Danmarks største ladenetværk og sikrer derfor den bedste dækning, når du er ude på landevejen.

My Renault online-services

organisér og optimér dine køreture i elbil

Elbilens ruteplanlægger kortlægger tilgængelige veje og lader dig justere og beregne dine ruter på basis af brændstofforbrug, samtidig med at den tager hensyn til faktorer, der kan have indflydelse på opladningsniveauet (bilens belastning, antal passagerer, last, osv.).

lokalisér de bedste opladningsmuligheder

Når du bruger funktionen “lokalisering af ladestandere og tilgængelighed”, kan du filtrere og se de bedste ladestandere på din køretur:

- i forhold til tilgængelighed
- i forhold til type opladning
- i forhold til type stik
- i forhold til pris

overvåg opladningsniveauer

Se opladningsstatus for dit batteri og resterende rækkevidde i realtid. Start opladning med det samme eller planlæg den på et særligt tidspunkt.

nyd en komfortabel køretur

Tjek og indstil temperaturen i passagerrummet og nyd optimal komfort.

administrér og overvåg din Megane

aktivér dine lygter og horn

Find vej tilbage til din Megane E-Tech 100% electric ved at aktivere lygter og horn. Lygterne på din bil vil straks begynde at blinke og hornet vil tude i et par sekunder. Du kan også vælge kun at bruge lygterne for en mere diskret løsning.

find din bils GPS-position

Kan du ikke finde din Megane E-Tech 100% electric? Du kan nemt lokalisere din bil med din My Renault-app. Hver gang du standser, synkroniseres din bils GPS-position automatisk og vises i appen.

kommuniker med din bil

Ved hjælp af din smartphone får du fjernadgang til din Megane E-Tech 100% electric.

kabelforbindelse

almindelig stikkontakt (forstærket eller standard) + tilstand 2 kabel

ladestation (hjemme eller offentlig) + tilstand 3 kabel

hurtig offentlig ladestation + kabel tilsluttet station

(1) anbefalet til lejlighedsvis brug.
(2) maksimal effekt og opladningstid baseret på moderate vejrforhold (20°C).