Zoe E-Tech 100% Electric

Leder du efter en Zoe E-Tech 100% Electric?

Vi har desværre ikke længere Zoe E-Tech 100% electric på lager, men du er velkommen til at se på vores andre modeller.

design

Et moderne og dynamisk design, dristige kurver og det helt rigtige strejf af utforskammethed... Zoe E-Tech 100% electric understreger sin personlighed og forbereder din hverdag. 

invendigt design

Redesignet instrumentbræt og raffineret finish... sæt dig ind i en kabine beklædt med 100 % genbrugsstof, som kombinerer komfort og reducerer miljøpåvirkningen.

Udvendigt design

Bredt farveudvalg, fuld LED-lyssignatur, kølergitter med kromfinish... Renault Zoe E-Tech 100% electric understreger sin personlighed med sin stærke og udtryksfulde profil.

Leder du efter en ny bil?

rækkevidde & opladning

Eco-funktion

ECO-funktionen hjælper dig med at optimere energiforbruget. Den administrerer brugen af funktioner, der bruger en masse energi (varme, aircondition osv.)

Forvarmning/køling af kabinens temperatur

Vær altid sikker på at komme ud til en varm bil om vinteren eller en kølig bil om sommeren. Mens bilen lader kan du bruge EASY LINK til at sætte den ønskede temperatur til det tidspunkt, hvor du kører afsted. Du kan også styre forvarmning/køling ved hjælp af appen MyRenault.

Energibesparelse


Energibesparelsesfunktionen, der sidder til højre for førerens 10" førerskærm, fortæller dig, om du bruger eller genvinder energi. På den måde kan du altid have et overblik over dit aktuelle forbrug og kørselsmønster.

teknik

B-funktion

B-funktionen øger din bils deceleration, så du har mindre behov for at bremse og får en mere afslappende og nemmere kørsel i byer og tæt trafik.

R135 motor (100 kW)

Zoe E-Tech 100% electric giver stor køreglæde takket være 100 kW motoren, og med sine 135 hestekræfter og et moment på 245 Nm, er den både alsidig og komfortabel.

Køreassistent

Renault Zoe E-Tech 100% electric er udstyret med mange køreassistentsystemer for at garantere din sikkerhed under alle forhold og gøre dine manøvreringer nemmere. Vær et skridt foran!

ydeevne

R135-motor

Zoe E-Tech 100% electric giver endnu større køreglæde og gys takket være den nye 100 kW motor! De 135 hestekræfter og momentet på 245 Nm giver en bedre ydeevne for endnu større alsidighed og komfort, især på motorveje.

R110-motor

R110-motoren har en effekt på 80 kW (108 hk) og et moment på 225 Nm, hvad der giver din Zoe E-Tech 100% electric både ydeevne og alsidighed for en optimal kørekomfort, samtidig med at den bevarer din rækkevidde.

dimensioner

Passer Zoe E-Tech 100% electric ind i din garage? Længde, højde, bredde, osv., se dimensionerne i detaljer.

 

 

 

tilbehør & udstyr

INDFARVEDE SIDESPEJLE

INTEGREREDE TÅGEFORLYGTER

Splitbagsæde 1/3 - 2/3

Easy Link

Easy Link 9,3” med navigation, Google Search, Apple Carplay og DAB+ radio.

Læderrat med varme

Bakspejl

Automatisk nedblændeligt bakspejl

versioner

ZEN

Zoe Zen E-Tech 100% Electric R110 - 52 kWh
- Easy Link 7’’ Multimediesystem med smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Android Auto og Apple)
- Automatisk aircondition
- E Carplay
- Læderrat med varme
- Lane keeping assist

INTENS

Zoe Intens E-Tech 100% Electric R135 - 52 kWh
- Easy Link 9,3 "med TomTom Navigation, Google Search, Apple Carplay & Android Auto + DAB-radio
- Parkeringssensor for og bag, sidesensorer + håndfri parkering
- Bakkamera
- Advarsel ved blinde vinkler