Vi har desværre ikke længere Arkana E-TECH Full Hybrid på lager
men du er velkommen til at se på vores andre modeller.

 
Brændstofsforbrug ved blandet kørsel (WLTP): Energiklasse A, 20 km/l, 111 - 112 g/km CO2.

design

Arkana fås også som hybrid

Arkana er udstyret med en innovativ E-Tech hybridteknologi og tilbyder dig enestående køreglæde og fremragende energieffektivitet. Det selvopladende hybridteknologi er inspireret af motorsporten og tilbyder den perfekte kombination af besparelser, ydeevne og effektivitet. 

udstyr

op til 80 % af tiden på el i byen

Arkana E-Tech full hybrid gør din hverdag elektrisk! Kør rundt i byen i på ren el i op til 80 % af tiden ved hjælp af innovativ teknologi fra motorsporten. Nyd stilhed og komfort, samtidig med at du skærer ned på dine CO2-emissioner og reducerer dit brændstofforbrug med op til 40 %*, sammenlignet med en tilsvarende benzinmotor.

Easy Link-multimediesystem

Med dette multimediesystem – kompatibelt med Android Auto™ og Apple CarPlay™ – kan du nemt koble din smartphone op og få adgang til alle dine apps og online-services via 9,3” Easy Link-skærm i din Arkana.

Multi-sense

Motorlyd og reaktionsdygtighed, styring, valg af omgivende belysning og konfiguration af førerskærm ... Vælg mellem 3 tilgængelige kørefunktioner (my-sense, eco og sport), og skræddersy dine køreture med det brugerdefineret multi-sense-system.

motorer

innovativ teknologi

Effektivitet møder ydeevne i det E-Tech hybride drivaggregat, som kombinerer en 140 hk forbrændingsmotor og 2 elmotorer med en top-innovativ multifunktionsgearkasse.

enestående køreglæde, optimal alsidighed

Start altid med elkørsel, og nyd en stærk og reaktionsdygtig acceleration både i byer og på den åbne vej.

intet behov for et stik eller en ladestander

Arkana E-Tech full hybrid oplader automatisk sig selv, mens du kører, takket være den regenerative bremseteknologi. Aktivér "B"-funktion (Bremse) for at optimere genopladning af batteri.