design

En sportslig og rummelig SUV og en eksklusiv E-Tech Engineered version

Arkana kombinerer slanke linjer med en robust stil. Dens unikke design giver en muskuløs profil, en god frihøjde og et interiør i topklasse.

indvendigt design

Rummeligt og tidssvarende interiør

Arkana byder dig velkommen i et ergonomisk og moderne interiør af høj kvalitet, med en brugervenlig konsolbetjening, et rummeligt passagerområde og stort bagagerum.

udvendigt design

Sportslig og alligevel elegant.

Med de eksklusive farve, sportslige udtryk, særlige fælge med røde detaljer og dobbelt udstødningsrør vil du helt sikkert blive forført ud over det sædvanlige.

teknik

Easy Drive køreassistancesystemer

Motorvejs- og køreassistent og Easy Park Assist er blot nogle af de funktioner, som vi har udviklet for at øge din komfort og sikkerhed under kørslen. Disse og andre funktioner er tilgængelige via Renault Easy Drive køreassistancesystemerne, som hjælper dig med at udføre manøvreringer på dine køreture via din brugerdefineret 10,2" førerskærm. Er du klar til at tage det første skridt mod en førerløs oplevelse?

Easy Link-multimediesystem

Med dette multimediesystem – kompatibelt med Android Auto™ og Apple CarPlay™ – kan du nemt koble din smartphone op og få adgang til alle dine apps og online-services via 9,3” Easy Link-skærmen i din Arkana.

Multi-sense

Motorlyd, styretøj, valg af belysning og konfiguration af førerskærm... Vælg mellem 3 tilgængelige kørefunktioner (my-sense, eco og sport), og skræddersy dine køreture med det brugerdefineret multi-sense-system.

ydeevne

Arkana kan fås med to forskellige hybridmotorer: 140 hk E-Tech full hybrid og 140 hk mild hybrid med et 12 volt mild-hybridsystem

140 hk E-Tech full hybrid

Alsidigheden ved hybrid
E-Tech hybridteknologien er inspireret af motorsporten og den perfekte kombination af ydeevne og effektivitet. Start med elkørsel i byen, og kør op til 80 % af dine køreture på el. Reducér dit brændstofforbrug med op til 40 %* sammenlignet med en tilsvarende benzinmotor!
Regenerativ bremsning oplader automatisk batteriet på din Arkana E-TECH hybrid under kørslen. Nyd en behagelig kørsel under alle forhold med en reaktionsdygtig og hurtig acceleration. Arkana E-Tech full hybrid tilpasser sig for at leve op til alle dine kørselsbehov, så du får den bedste køreoplevelse.

mild hybrid 140 EDC

Arkana tilbyder dig på én gang effektivitet, en jævn kørsel og køreglæde med sin 140 hk motor og automatgear.
Helt anderledes end alt, hvad du har set før! Benzinversionerne tilbyder også større brændstofeffektivitet med 12 volt mild-hybridsystemet. Denne teknologi tillader dig at genvinde energi, når bilen decelererer, samtidig med at den også hjælper dig med at drive motoren under tænding og acceleration. Reducér dit brændstofforbrug og dine CO2-emissioner, samtidig med, at du får en mere jævn igangsætning og endnu højere komfort under kørsel!

dimensioner

Passer Arkana ind i min garage?

Længde, højde, bredde, osv. Se dimensionerne i detaljer.

 

Renault Arkana dimensionerRenault Arkana dimensionerRenault Arkana dimensioner

tilbehør

Tilpas din Arkana. Vælg fra vores udvalg af tilbehør for at få din Arkana til at skille sig ud.

Trinbræt


Bagagerumsspoiler

Rød udvendig tilpasningspakke

Førsteklasses gulvmåtter i tekstil og sportspedale

Anhængertræk og cykelholder

Undervognslys, når du nærmer dig

versioner

Vælg den version, der passer dig bedst

Equilibre

Arkana Equilibre mild hybrid 140 EDC
Vælg som: Benzin

Techno

Arkana Techno mild hybrid 140 EDC
Arkana Techno E-Tech full hybrid 145
Vælg som: Benzin, hybrid

E-Tech Engineered

Arkana E-Tech Engineered E-tech full hybrid 145
Vælg som: Hybrid