design

Harmoniske linjer, lækre funktioner og raffinerede detaljer... Attraktiv og dynamisk, Megane er tydelig i gadebilledet og afslører en endnu mere raffineret silhuet og et hightech-interiør. Er du klar til at skabe opmærksomhed?

 

Renault Megane

indvendigt design

Tag af sted på en fantastisk køretur! Både for føreren og passagererne tilbyder Megane dig et unikt rum og et cockpit, som kombinerer komfort, eksklusivitet og teknologi.

Renault Megane

udvendigt design

Megane er indbegrebet af en moderne og elegant stil med sin karakteristiske lyssignatur, udtryksfulde linjer og upåklagelige finish.

teknik

Optimer din køreoplevelse med Renault EASY DRIVE, kørseassistance, EASY LINK multimediesystem, MULTI-SENSE indstillinger med mere.

INNOVATIONER, SOM ØGER DIT VELVÆRE

Renault Megane

Sæt lidt krydderi på din kørsel med EASY LINK

Er du klar til en online-oplevelse, som du aldrig har set før? Med dit EASY LINK multimediesystem, som er kompatibelt med Android Auto™ og Apple CarPlay™, har du nem adgang til alle dine apps og online-services via den midterste 9,3” skærm i din Megane.
Renault Megane

Gør din køreoplevelse personlig med MULTI-SENSE

Motorens lyd og reaktionsevne, styretøjet, belysningen og den konfigurerbare førerskærm... Med MULTI-SENSE kan du vælge mellem 4 forskellige funktioner (MySense, Eco, Comfort og Sport) og tilpasse din køretur, så den passer til dit humør og dine behov.
Renault Megane

Ny Renault EASY DRIVE køresassistance

Kør med ro i sindet! Motorvejs- og trafikassistance, Stop & Go adaptiv fartpilot, aktivt nødbremsesystem (AEBS) med registrering af cyklister og fodgængere... Vores assistentsystemer forbedrer din sikkerhed og gør kørslen legende let.

ydeevne

Renault Megane

E-TECH Plug-in hybrid

Nyd en enestående køreoplevelse!

Den E-TECH genopladelige hybrid er resultatet af over 150 patenter udviklet af vores Renault-eksperter. Den kombinerer to elmotorer med den seneste generation 1,6 liters benzinmotor udstyret med partikelfilter. Drivaggregatet har også en koblingsfri multifunktionsgearkasse og et 9,8 kWh batteri, som er inspireret af henholdsvis vores Formel 1 og Z.E.-ekspertise. Resultatet? Begræns dine CO2-emissioner, og hold styr på dine udgifter ved at reducere dit brændstofforbrug.

Du får en 100 % elektrisk start og alle fordelene ved el-kørsel i hverdagen, med en elektrisk rækkevidde på 50 km(1) (hastigheder på op til 135 km/t) ved blandet kørsel. I hybrid-funktion behøver du ikke at gå på kompromis med rækkevidden på lange køreture. Lydløs, komfortabel, reaktionsdygtig og glidende... Er du klar til at opleve en enestående køreglæde?

dimensioner

Passer Megane ind i din garage?

Længde, højde, bredde, osv. Se dimensionerne i detaljer.

 

tilbehør

Med vores udvalg af tilbehør som er designet til at kombinere stil og brugervenlighed, er Megane en ener.

 

Utvendigt design

Renault Megane

Anhængertræk og cykelstativ, der kan vippes op

Det justerbare og aftagelige anhængertræk fra Renault, som ikke kræver brug af værktøj, trækker dit udstyr på en sikker måde. Tilføj vores cykelstativ, der kan vippes op, for at nyde friluftslivet og stadig have adgang til bagagerummet.
Renault Megane

Tagbøjler og tagboks

Har du brug for mere plads? Du kan nemt sætte en ekstra tagboks på din Megane. Denne praktiske, æstetiske og solide tilføjelse øger din bils lastkapacitet. Uundværlig, hvis du vil rejse uden at gå på kompromis!
Renault Megane

Tyverialarmer

Vores perimetriske og volumetriske tyverialarmer er driftssikre og usynlige. De giver en effektiv tyverisikring af din Megane.

Interiør

Renault Megane

Bagagerumskurv og Easyflex-bagagerumsbeskyttelse

Bagagerumskurven i stof/gummi er nem at installere og rengøre. Den er modulopbygget og kan vendes om. EasyFlex-beskyttelsen er perfekt til at transportere alle dine snavsede genstande. Praktiske og alsidige, Renault bagagerumsbeskyttelser er velegnede til daglig brug eller fritidsaktiviteter.
Renault Megane

Induktionsoplader

Oplad din smartphone på en nem måde ved at sætte den ned i opladeren, der sidder i midterkonsollen.
Renault Megane

Multifunktionelt nakkestøttesystem

Vores multifunktionelle nakkestøttesystemer tilpasser sig så de lever op til alle dine behov: Pas på dit tøj med bøjlen, hav snacks lige ved hånden på det aftagelige picnicbord, eller gør en lang køretur kortere med touchskærmtabletten.

versioner

Få din Megane til at afspejle din personlighed! Tilpas designet så det lever op til dine behov.
Renault Megane Zen

Zen

Plug-in hybrid
MEGANE Zen E-TECH 160
Renault Megane Intens

Intens

Plug-in hybrid
MEGANE Intens E-TECH 160
Renault Megane R.S. Line

R.S. Line

Plug-in hybrid
MEGANE R.S. Line E-TECH 160

 

hent brochure 

find forhandler 

Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel.