design

Megane fås som plug-in hybrid

Megane har det bedste fra begge verdener og giver dig en enestående køreoplevelse, da den er udstyret med det nye E-Tech plug-in hybrid drivlinje. Kør i elektrisk fra mandag til fredag. Skift til hybridfunktion i weekenden, og kør af sted på de lange ture uden at bekymre dig om rækkevidden. 

 

 

udstyr

Multi-sense

Tre køreprogrammer (Pure, My-Sense og Sport) giver dig mulighed for at tilpasse kørestilen om bord i din MEGANE. Indstil den omgivende belysning, og juster bilens styretøj og speederrespons nøjagtig som du vil have det. Med Pure funktionen har du mulighed for at køre helt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t. Skift til My-Sense eller Sport-funktionen for at kombinere elektrisk og forbrænding og få en mere dynamisk kørsel. Med Sport-funktionen kan du nyde en endnu mere livlig oplevelse bag rattet.

"Techno-cockpit"

Vis ladestationernes beliggenhed på kortet, og programmér opladning af dit batteri på en nem måde direkte på din easy link-touchskærm. På din førerskærm kan du styre batteriniveauet og nemt finde vores innovative køreassistancesystemer og navigationsoplysninger.

Ladekabler

Gør opladning så let som ingenting! Hvad enten du er hjemme, på arbejde eller ved en offentlig ladestander... programmér din opladning via dit MY Renault eller dit EASY LINK-multimediesystem. Oplad din nye Megane E-Tech plug-in hybrid på kun 3 timer ved en offentlig ladestander eller 4-6 timer med dit hjemmekabel.

drivlinje

Plug-in hybrid

Alsidig hatchback

Din Megane E-Tech plug-in hybrid giver en elektrisk rækkevidde på op til 50 km i blandet funktion, så du kan nyde en brændstoffri kørsel. Du kan køre med ro i sindet, hvad enten du tager på daglige indkøbsture eller på ferie. Du behøver ikke bekymre dig om rækkevidde, når du kan skifte mellem elektrisk og hybrid.

Begrænset brændstofforbrug

Du starter automatisk din kørsel i elektrisk funktion med det hybrid E-Tech plug-in hybrid drivlinjen. Reducér brændstofforbrug og CO2-emissioner på korte og lange køreture (med op til 70 %)(1). Aktivér “B”-funktionen på din gearkasse for at optimere energigenvindingen.

Enestående køreoplevelse

Megane E-Tech plug-in hybrid kombinerer en innovativ multifunktionsgearkasse og en ny generation af 160 hk 1,6 liter motorer for at give dig en fantastisk køreglæde, en jævn og støjsvag kørsel og en enestående reaktionsevne.

drivlinje

Plug-in hybrid

ZEN

Megane Zen E-Tech plug-in hybrid 160

INTENS

Megane Intens E-Tech plug-in hybrid 160

hent brochure

find forhandler

Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel.