fra 314.990 kr.

MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID Zen E-TECH 160


BESTIL PRØVETUR

PRISLISTE

design

Endelig kan du få megane sport tourer e-tech plug-in hybrid!

Udstyret med E-Tech plug-in hybrid teknologi tilbyder Megane Sport Tourer det bedste fra begge verdener - det giver en unik køreoplevelse.

I Danmark kører vi i gennemsnit kun 42,5 km om dagen(2) og med Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid vil du kunne køre op til 50 km(2) på el og derved få dækket dit daglige kørselsbehov! Du kan køre til og fra arbejde på el fra mandag til fredag med én enkelt daglig opladning. Hvis du har brug for at køre en længere tur, så kan du bare skifte til hybrid-funktionen uden at bekymre dig om rækkevidden.

udstyr

Megane Sport Tourer har så meget at byde på ud over at være en hybrid.

Multi-sense

Tre kørefunktioner (Pure, MySense og Sport) giver dig mulighed for at tilpasse atmosfæren om bord i din stationcar. Indstil den omgivende belysning og juster motorens lyd nøjagtigt, som du vil have det. I PURE-funktion kan du køre fuldt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t. Skift til MySense eller Sport for at drage fordel af E-SAVE-funktionen, som sikrer et minimalt batteriniveau på 40 %.

"Techno-cockpit"

Vis ladestationernes beliggenhed på kortet, og programmér opladning af dit batteri på en nem måde direkte på din EASY LINK 9,3” touchskærm. På din brugerdefinerbare 10,2” førerskærm kan du styre batteriniveauet og nemt finde vores innovative kørselsassistancesystemer og navigationsoplysninger.

Ladekabler

Gør opladning så let som ingenting! Hvad enten du er hjemme, på arbejde eller ved en offentlig ladestander... programmér din opladning via dit MY Renault-område eller dit EASY LINK-multimediesystem. Oplad din helt nye Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid på kun 3 timer ved en offentlig ladestander eller 4-6 timer med dit hjemmekabel.

drivaggregater

Med udgangspunkt i vores erfaring med motorsport og ekspertise inden fo Renault e-biler har vores eksperter skabt en hybridløsning til alle

En alsidig stationcar

Kør uden at bekymre dig om brændstofforbrug i hverdagen. Planlægger du at tage på ferie? Nyd den sindsro det giver at kunne skifte mellem hybrid og el-kørsel. Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid tilbyder en rækkevide i el-kørsel på op til 50 km(1) ved blandet kørsel, kun i elektrisk kørertilstand.

Kontrolleret brændstoføkonomi

Med det genopladelige E-Tech hybrid drivaggregat kan du drage fordel af en 100 % elektrisk start for at reducere dit brændstofforbrug og begrænse CO2-emissioner på både korte og lange køreture (med op til 70 %(1)). For endnu større brændstofbesparelser kan du vælge “B”-funktionen på din gearkasse og genvinde endnu mere energi.

En ny køreoplevelse

En jævn og lydløs kørsel, en enestående reaktionsevne og en endnu stærkere accelerationsevne... Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid kombinerer en innovativ multifunktions-gearkasse med den seneste generation af et 1,6 liter, 160 hk drivaggregat for at give dig en enestående køreglæde.

drivaggregater

Med udgangspunkt i vores erfaring med motorsport og ekspertise inden fo Renault e-biler har vores eksperter skabt en hybridløsning til alle

ZEN

MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID Zen E-TECH 160

INTENS

MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID Intens E-TECH 160

R.S. Line

MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID R.S. Line E-TECH 160

hent brochure

find forhandler


Brændstofsforbrug ved blandet kørsel (WLTP): 76,9 km/l, 29 g/km CO2