MEGANE SPORT TOURER E-TECH
PLUG-IN HYBRID

Find Forhandler

design

MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID!

Udstyret med E-Tech plug-in hybrid teknologi tilbyder Megane Sport Tourer det bedste fra begge verdener - det giver en unik køreoplevelse.

Med Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid vil du kunne køre op til 51 km(2) på el. Har du brug for at køre en længere tur, kan du bare skifte til hybrid-funktionen.

(2) Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel.

udstyr

Megane Sport Tourer har så meget at byde på ud over at være en hybrid.

Multi-sense

Tre kørefunktioner (Pure, MySense og Sport) giver dig mulighed for at tilpasse din køreoplevelse. Indstil belysningen og juster motorens lyd nøjagtigt, som du vil have det. I PURE-funktion kan du køre fuldt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t. Skift til MySense eller Sport for at drage fordel af E-SAVE-funktionen, som sikrer et minimalt batteriniveau på 40%.

"Techno-cockpit"

Vis ladestationernes beliggenhed på kortet, og programmér opladningen af dit batteri på en nem måde ved hjælp af din EASY LINK 9,3” touchskærm. På din brugerdefinerbare 10,2” førerskærm kan du styre batteriniveauet og nemt finde vores innovative kørselsassistancesystemer samt navigationsoplysninger.

Ladekabler

Gør opladning så let som ingenting! Hvad enten du er hjemme, på arbejde eller ved en offentlig ladestander... programmér din opladning via dit MY Renault-App eller dit EASY LINK-multimediesystem. Oplad din helt nye Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid på kun 3 timer ved en offentlig ladestander eller 4-6 timer med dit hjemmekabel.

drivlinje

Med udgangspunkt i vores erfaring med motorsport og ekspertise inden for Renault e-biler har vores eksperter skabt en hybridløsning til alle

En alsidig stationcar

Kør uden at bekymre dig om brændstofforbrug i hverdagen. Planlægger du at tage på ferie? Nyd den sindsro det giver at kunne skifte mellem hybrid og el-kørsel. Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid tilbyder en rækkevide i el-kørsel på op til 51 km(1) ved blandet kørsel, kun i elektrisk kørertilstand.

(1) Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel.

Kontrolleret brændstoføkonomi

Med det genopladelige E-Tech hybrid drivaggregat kan du drage fordel af en 100 % elektrisk start for at reducere dit brændstofforbrug og begrænse CO2-emissioner på både korte og lange køreture (med op til 70 %(1)). For endnu større brændstofbesparelser kan du vælge “B”-funktionen på din gearkasse og genvinde endnu mere energi.

(1) Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for bykørsel.

En ny køreoplevelse

En jævn og lydløs kørsel, en enestående reaktionsevne og en endnu stærkere accelerationsevne... Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid kombinerer en innovativ multifunktions-gearkasse med den seneste generation af et 1,6 liter, 160 hk drivaggregat for at give dig en enestående køreglæde.

hent brochure

find forhandler

Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel. Brændstofforbrug ved blandet kørsel (WLTP): 83,3 km/l, 28 g/km CO2