design

Kangoo Van fås i L1 og L2 med lukket eller roterende gitterskillevæg, og opfylder alle dine daglige behov.

INDVENDIGT DESIGN

Forbind nemt din smartphone, og få adgang til alle dine apps og online-services via dit easy link-multimediesystems centrale 8’’ skærm, som er kompatibel med Android Auto™ og Apple CarPlay™, for en moderne og personlig køreoplevelse. 

UDVENDIGT DESIGN

“Open Sesame by Renault”-funktionen giver dig nem lastemulighed fra siden med dens 1,45m side-åbning. Kangoo Van lever op til alle dine daglige behov og fås med et panel eller en roterende skillevæg. Det er ikke et problem at finde plads til dit udstyr og dine varer i lastrummet med en lastrumsvolumen på 3,3 m3 til 3,8 m3. 

monteringer og ombygninger

Easy inside rack

Har du behov for at transportere lange genstande? Udstyr Kangoo Van med det bevægelige easy inside rack. Racket er monteret på loftet, dette stativ lader dig transportere genstande fra 2 til 2,5 m lange, samtidig med at det giver dig mere gulvplads i lastrummet.
Tilgængelig til salg på en senere dato.

Extended grip

Har du brug for at køre ind på en mudret byggeplads eller køre på en vanskeligt fremkommelig vej? Ingen grund til panik! Extended grip er en forbedret ESC-funktion. Når dette system kombineres med helårsdæk, får du en bedre trækkraft ved lav hastighed på en grund med blødt underlag (støv, hårdt sand, sne, våd jord osv.). Det er aktivt, indtil du når op på 50 km/t. Du kan aktivere det manuelt og fortsætte din kørsel uden at skride ud eller sidde fast.

Træbeklædningssæt

Beskyt din Kangoo Vans lastrum med et brugerdefineret træbeklædningssæt. Det skridsikre trægulv (9 mm) og sidebeklædningerne (5 mm) beskytter gulvet, sidevæggenes øverste dele og bagdørene. Hjulkasserne er stadig synlige.

ydeevne

Blue dCi 95

Denne 1,5 liter AdBlue®-turbomotor kombinerer effektivitet og køreglæde med sit imponerende moment på 260 Nm. Den fås nu med en manuel 6-trins gearkasse og snart med et 7-trins automatgear med dobbeltkobling. For endnu større brændstofeffektivitet skal du vælge versionen med eco-funktion og fartbegrænser til 110 km/t, så du kan reducere dine CO2-emissioner og øge brændstofbesparelsen.

tilbehør og udstyr

Tagbagagebærer i aluminium

Anhængertræk med svanehalstrækkrog

Mærkater med sportsstriber

Gulvmåtter i gummi

Træbeklædning til Kangoo Van

Magnetisk smartphoneholder

versioner

Varebil

Antal sæder: 1-3
Lasteevne: 583-786
Lastkapacitet (m3): 3.3-3.9