Renault Master E-Tech 100% electric

design

Master E-Tech 100% electric er især egnet til leveringer i byer og forstæder.

interiør

Brugertilpassede indretning, ergonomisk instrumentbræt, R-LINK Evolution-multimediesystem*, den nye Renault Master E-Tech 100% electric til dig som efterspørger en alsidig, fleksibel og let kørende el-varebil

exteriør

Renault Master E-Tech 100% electric har et flot design. Bilen er især designet til levering i by og forstæder og tilbydes som både kassevogn, chassis og plateau.

rækkevidde & opladning

Renault Master E-Tech 100% electric - den optimale el-varebil til "last mile delivery".
Rækkevidde op til 250 KM - ved bykørsel
Rækkevidde afhænger bl.a af vejr, kørestil, hastighed og belastning

optimér din rækkevidde

ECO-funktion

Når den er aktiveret, begrænser du din elmotor, så den kan køre endnu længere (langsom acceleration og maksimal hastighed på 80 km/t).

regenerativ bremsning

Batteriet regenererer automatisk når du løfter foden fra speederen men også ved nedbremsning.

øko-dæk

Dæk med lav rullemodstand hjælper med at forlænge rækkevidden uden at det påvirker vejgreb og bremseevne.

opladning

oplad din Master E-Tech 100% electric

Det er nemt at oplade hjemme, på arbejde eller på en offentlig ladestation. Det er nemt!

Hjemme
Med en Wallbox** og en 7 kW oplader kan du få en rækkevidde på 200 km på ca 9 timer.

** Wallbox-ladestikket i hjemmet skal monteres af en autoriseret elektriker.

På arbejde
Et stadig større antal virksomheder installerer ladestandere til deres medarbejdere. Oplad din Master E-Tech 100% electric, når du er på arbejde!

ved offentlige ladestandere

Som standard har Master E-Tech 100% electric også en indbygget oplader, der kan lade med op til 22kWh DC afhængig af den tilgængelige strøm. Oplad ved en offentlig ladestander, på parkeringspladsen ved visse indkøbscentre eller hos en Renault-forhandler. Oplad 80 % på ca. 2 timer.

ydeenve

Motor og batteri

57 kW elmotor

En 100 % Renault-motor, 57 kW motoren i Master E-Tech 100% electric er en videreudvikling af vores elmotor fra Renault Zoe. Fremstillet i Frankrig på Renault-fabrikken Cléon, Gruppens flagskib for produktion af motorer og gearkasser der giver signifikant merværdi.

De teknologier, som den indeholder, giver alle fordelene ved elektrisk mobilitet på daglig basis: ingen støj, ingen emission, 100% effektiv og 100% fornøjelse. Med et balanceret automatgear tilbyder Master E-Tech 100% electric en både hurtig og behagelig acceleration.

det nye 52 KWH - batteri

52 KWH batteri i Master E-Tech 100% electric er baseret på en vigtig innovation: en forøgelse af den energi der lagers i batteriet uden brug af ekstra batterimoduler.

Ved at forbedre den kemiske sammensætning af cellerne har vores ingeniører opnået den bemærkelseværdige bedrift at øge energilagringskapaciteten uden at øge rumfanget.

Batteriets garanti gælder i 8 år eller 160.000 km. I denne periode udskiftes batteriet uden omkostninger, hvis kapaciteten forringes til under 70 % af den nominelle værdi (State of Health - SoH).

tilbehør & udstyr

270° bagdøre med glasrude

Bagdørerene åbner op til 270° på Master E-Tech 100% electric men kan tilpasses individuelt. Ruderne kan afrimes som garanterer optimalt udsyn til enhver tid. De indbyggede magneter holder dørene på plads når dørene åbner.

parkeringssensor og bakkamera

Parallelparkering? Intet problem!

Parkeringssensoren advarer dig om forhindringer med bip-lyde, som tiltager i takt jo tættere du kommer på forhindringen. Desuden gør bakkameret manøvringen endnu nemmere.

Med visning i dit bakspejl eller på navigationsskærmen har du et endnu bedre udsyn over hele bilens bagende.

beskyttelse af passagerne

Front- og sideairbags, sikkerhedsseler med forstrammere og belastningsbegrænsere. Master E-Tech 100% electric tilbyder markedets nyeste og mest moderne sikkerhedsudstyr.

MY Renault

Gør livet mere enkelt med din el-varebil. Download MY Renault-appen, når du får udleveret dit E-Tech-køretøj for at drage fordel af Renault online-services.

Z.E. Trip

Med Z.E. Trip, som er tilgængelig via Renault R-LINK Evolution, kan du se de nærmeste ladestandere i forhold til dig eller dit bestemmelsessted og samtidig få oplyst tilgængeligheden.

navigation

TomTom Traffic giver dig adgang til de bedst mulige trafikoplysninger.

versioner

Vælg den Master E-Tech 100% electric der passer til dig! Med tre længder, to højder og to typer karrosseri (kassevogn eller varevogn med lad) er der garanteret én, der lever op til dine behov.

kassevogn

chassis

plateau

* En rækkevidde på 200 km, selv under de mest ekstreme forhold (tung last, bykørsel med hyppige stop, vintervejr). Rækkevidden kan varriere og er afhængig af vejr, kørestil, hastighed, belastning osv.