design

Master E-Tech 100% electric er især egnet til leveringer i byer og forstæder.

Indvendigt design

Brugertilpassede indvendige monteringer, ergonomisk instrumentbræt, R-LINK Evolution-multimediesystem*, den nye Master E-Tech 100% electric har alt til at slå benene væk under dig.

Et bredt udvalg af versioner og tilvalg

Vælg Master E-Tech 100% electric, der passer til dig! Med tre længder, to højder og to typer karrosseri (kassevogn eller varevogn med lad) er der garanteret én, der lever op til dine behov.

Selvsikker stil

Master E-Tech 100% electric elektrificerer dine køreture. Den er især egnet til leveringer i byer og forstæder, det udtryksfulde design bidrager til din effektivitet.
* En rækkevidde på over 80 km, selv under de mest ekstreme forhold (tung last, bykørsel med hyppige stop, vintervejr). Energiøkonomien under normale betingelser kan også variere i forhold til de funktioner, du bruger, din kørestil og vejens beskaffenhed.

rækkevidde & opladning

Renault Master E-Tech 100% electric - den optimale elvarebil til "last mile delivery".
Rækkevidde op til 250 KM - Ved bykørsel
(rækkevidde afhænger bl.a af vejr, kørestil, hastighed og belastning)

Rækkevidde

Vi bruger vores ekspertise og erfaring til at producere innovationer hver eneste dag og tilbyder dig større rækkevidde.

Batteri & opladning

Opladning af din Master E-Tech 100% electric? Det er ligesom at tanke op... men uden at du behøver at køre hen til tankstationen

Ladetid fra 0-100% opladet:
- Ladekabel A, standard 6 ampere, alm. husholdsningsudtag: 6 timer med et udtag på 8 Ampere/1,8 kW.
- Ladekabel B, standard offentlig ladestander 11-22 kW: 3 timer uanset effekten i ladestanderen.

33 batteri

Med vores 33 batteri, giver den Master E-Tech 100% electric dig mulighed for at køre 120 km under faktiske forhold* uden at genoplade dit batteri.

tilbehør & udstyr

270°-bagdør med glasrude.

Bagdøren åbner op til 270° på Master E-Tech 100% electric og kan tilpasses til alle typer logistik-platforme. Den har en indbygget magnet og holdes nemt åben. Ruderne har en afdugningsfunktion for at garantere optimalt udsyn til enhver tid.

Parkeringssensor bag på bilen og bakkamera

Parallelparkering? Intet problem!

Parkeringssensoren bag bilen advarer dig om forhindringer med bip-lyde, som tiltager i hastighed, jo tættere du er på forhindringen. Desuden gør kameraet bag på bilen dine manøvreringer endnu nemmere.

Med visning af et billede i dit bakspejl eller på navigationsskærmen har du et endnu bedre udsyn over hele bilens bagende.

Beskyttelse af passagerer

Front- og sideairbags, sikkerhedsseler foran med forstrammere og belastningsbegrænsere... Master E-Tech 100% electric giver dig adgang til de mest moderne og mest effektive sikkerhedsfunktioner på markedet.

MY Renault

Gør livet mere enkelt i din elbil. Download MY Renault-appen, når du får udleveret dit E-Tech-køretøj for at drage fordel af Renault online-services, som er 100 % nyttige og praktiske

Z.E. Trip

Med Z.E. Trip, som er tilgængelig fra Renault R-LINK Evolution, kan du se de nærmeste ladestandere i forhold til dig eller dit bestemmelsessted og tjekke om de er tilgængelige i realtid.

Navigation


TomTom Traffic giver dig adgang til de bedst mulige trafikoplysninger i realtid.

versioner

Vælg den Master E-Tech 100% electric, der passer til dig! Med tre længder, to højder og to typer karrosseri (kassevogn eller varevogn med lad) er der garanteret én, der lever op til dine behov.

CHASSIS

PLATEAU

KASSEVOGN