Udstyr Renault KANGOO Z.E.

Renault KANGOO Z.E., forende

Træd ind i Renault KANGOO Z.E.'s verden

Læg mærke til fordelene ved Renault KANGOO og kør elektrisk. Den er fuldstændig modulopbygget med et lastområde på op til 4,6 m³ og en nyttelast på 650 kg.

Renault KANGOO Z.E. Interiør

Sammenklappeligt passagersæde

Du kan slå passagersædet ned og dreje skillevæggen for at få endnu mere
plads. Det giver dig en lastlængde på 2,5 meter i KANGOO Z.E. og 2,89 meter i KANGOO Z.E. Maxi.

Renault KANGOO Z.E. Døre

Skydedør i siden

Let adgang til den bageste del af lastområdet i din Renault KANGOO Z.E. Med skydedøren i siden kan du laste og læsse dit udstyr eller varer af på et øjeblik. Du kan også vælge 2 skydedøre (en i hver side) for endnu lettere pålæsning.

KANGOO Z.E., opbevaring

Opbevaringsplads om bord

På instrumentbrættet har du let adgang til et rum beregnet til A4-notesblokke og små genstande. Din bærbare computer kan ligge i det 15 liter store handskerum. Den dybe og brede tagbagagebærer, der sidder ovenover forruden, giver et stort opbevaringsrum, og midterkonsollen med armlæn åbner op til et bredt rum, der kan indeholde en 1,5 liters vandflaske.

Renault KANGOO Z.E. Interiør

Fartpilot og hastighedsbegrænser

Skal du køre langt på motorvej? Indstil en kørehastighed eller topfart, og slap af.

Renault KANGOO Z.E. Bakkamera

Bakkamera

Med visning af et billede i dit bakspejl eller på navigationsskærmen har du et endnu bedre udsyn over hele bilens bagende.

Renault KANGOO Z.E. Parkeringssensor bag

Parkeringssensor bag

Parkeringssensoren bag på bilen advarer dig om forhindringer ved hjælp af bip-lyde, som tiltager i hastighed, jo tættere du er på forhindringen.

Automatgear

KANGOO Z.E. har automatgear for din komfort. Den er fleksibel, glidende og lydløs, du har endnu aldrig kørt med så stor sindsro.

Renault KANGOO Z.E., regn- og lyssensorer

Regn- og lyssensorer

KANGOO Z.E. er udstyret med intelligente sensorer, som selv styrer lygter og vinduesviskere. 

Renault KANGOO Z.E., interiør

Tagbagagebærer

Tagbagagebæreren giver et bredt og dybt opbevaringsrum
ovenover forruden. 

Renault KANGOO Z.E. Interiør

Beskyttelse af bilens passagerer

Airbags foran og i siden, sikkerhedsseler med forstrammer og belastningsbegrænser, system til hindring af underglidning på faste forsæder... KANGOO Z.E. giver dig de seneste og mest højeffektive sikkerhedsanordninger på markedet. 

Renault KANGOO Z.E. Elektronisk stabilitetskontrol (ESC)

Elektronisk stabilitetskontrol (ESC)

Nyd en afslappet køretur. Den nye generation af elektronisk stabilitetskontrol-programmer kombinerer 3 teknologier: traction control (ASR), understeer control logic (UCL) og Hill Start Assist. 

Renault KANGOO Z.E. Hill Start Assist

Hill Start Assist

Standard i KANGOO Z.E., Hill Start Assist lader dig køre af sted med sindsro, selv på en stejl bakke.

KANGOO Z.E. Multimedie

Telefon

Det er sikkert og nemt at bruge din telefon med R-LINK Evolution! Når bilen står stille, kan du let indtaste et nummer eller søge i dine kontakter på den store touchskærm. Brug stemmegenkendelsesfunktionen, når du kører. Du skal bare sige kontaktens navn for at ringe vedkommende op. 

KANGOO Z.E. Navigationsskærm

Navigation

Drag fordel af et tilsluttet TomTom-navigationssystem og LIVE-services, såsom TomTom Traffic, det bedste trafikinformationssystem i realtid.

Med Z.E. Trip, som er tilgængelig via R-LINK Evolution, kan du finde ladestandere i nærheden af din egen position eller dit bestemmelsessted. 

Renault KANGOO Z.E. Z.E. online-services

Z.E. online-services

Takket være R-LINK Evolution og MY Z.E. Connect-pakken kan du se oplysninger i forbindelse med opladning af KANGOO Z.E. gratis.

Med My Z.E. Inter@ctive kan du programmere start af opladning
på afstand. En nyttig metode for at optimere dit budget ved at oplade i perioder med lavere takster.

Renault KANGOO Z.E. radio

Radio med Bluetooth, USB og håndfrie telefonopkald

Lyt til den musik, du har gemt på din smartphone, og foretag håndfrie opkald.
Alle radioer i KANGOO Z.E.-modelprogrammet giver dig mulighed for at tilslutte din mobiltelefon ved hjælp af USB eller Bluetooth.®

Renault KANGOO Z.E. i detaljer

Elforbrug ved blandet WLTP-cyklus: 180 Wh/km. Rækkevidde for blandet kørsel (WLTP): 230 km. Rækken påvirkes af vejr, kørestil, hastighed osv.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide