RENAULT E-TECH

Hos os finder du alt indenfor elektrificerede køretøjer. Hvad end du ønsker at køre på ren el, med plug-in hybrid eller traditionel hybridløsning så har vi motoren for dig.

Elbil: 100% el

Vores elbils teknologi er baseret på vores mange års ekspertise og produktudvikling indenfor elbiler. Faktisk har Renault i over 10 år, været nogle af de førende producenter og sælgere af elbiler.

Nyd den fuldkomne stilhed og og den gode samvittighed når du kører på el, samtidig med at du sparer penge i det lange løb på brændstof og vedligeholdelse.

læs mere om vores elbiler

E-Tech plug-in hybrid: Elektrisk efter behov

E-Tech plug-in hybrid teknologi giver dig det bedste af begge verdener. Så længe du lader bilen op mellem dine køreture, kan du køre de fleste af dine daglige ture, op til 50 km, på ren el.

Skal du besøge venner og familie længere væk, kan du få hjælp af benzinmotoren til at klare resten - samtidig med du lader strøm på batteriet.

læs mere om vores plug-in hybridteknologi

E-Tech Full Hybrid: Elektriske fordele uden kabel

Med vores E-Tech-hybridteknologi vil du opleve mange af de fordele der normalt er ved en elbil: Reaktionsevne og dynamisk acceleration, brændstofbesparelser, reduceret CO2-udslip og meget mere.

Du vil opleve en helt ny måde at køre på med vores hybridteknologi, der aldrig har brug for at du lader bilen op. 

læs mere om vores hybridteknologi