image

E-TECH hybridbiler

I en verden i fuld udvikling har Renault skabt et svar på din brede vifte af behov: E-TECH-modelprogrammet. Opdag Renaults hybridbiler og genopladelige hybridbiler og nyd en ny køreoplevelse, samtidig med at du sparer brændstof. Tag det første skridt mod fremtiden.

Ny CLIO E-TECH Hybrid
Fra 230.990 kr. *
Ny CLIO E-TECH Hybrid Zen E-TECH 140
*Se kampagnepris på lagerbiler
Ny CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid
Fra 239.990 kr.
Ny CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid Zen E-TECH 160
Ny MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid
Fra 259.990 kr.
Ny MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid Zen E-TECH 160

Renault E-TECH: det første skridt mod nul emissioner

Opdag en helt ny verden med Renault E-TECH-modelprogrammet. I byen eller på landet, Renault hybridbiler og genopladelige hybridbiler giver en ny type mobilitet, som begrænser partikler og kulbrinter under kørsel. Fordelene? Disse biler har redefineret kørekomfort!

 

Renault hybridbilernes brændstofeffektivitet

Optimer din bils brændstofforbrug med E-TECH Hybrid-teknologi. Denne teknologi er udsprunget af Renaults ekspertise inden for energistyring, og den hjælper dig med at tilpasse din kørefunktion efter din rejse. På denne måde kan du reducere dit brændstofforbrug med op til 40 % under bykørsel.*

 

Vælg fleksibiliteten ved en genopladelig hybridbil

Korte køreture i byen og lange strækninger på landet? Vælg en genopladelig hybridbil for at få fordelene ved to drivaggregater i én bil! Kør rundt i byen med en fuldstændig elektrisk kørefunktion. Med et tryk på en knap kan du skifte til forbrændingsmotor på længere strækninger!

 

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide