CAPTUR tilbyder dig elektrisk kørsel, når du ønsker det!

Takket være den nye, genopladelige hybrid motor, kan du køre på elektricitet med din nye CAPTUR i løbet af ugen med daglig opladning og skifte til hybrid kørsel for at tage på længere weekendture! Du behøver ikke at gå på kompromis.

Motor teknologien

Renault CAPTUR Plug-in Hybrid: En kompromisløs, genopladelig Hybrid!

Den nye CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid tilbyder uovertruffen alsidighed. Ved blandet kørsel er rækkevidden op til 65 km på rent elektrisk kørsel*.

Alt Image C29

Kom i stødet - helt fra start!

Få sug i maven og kom hurtigt fra start med den effektive, eldrevne acceleration.

Så snart du starten motoren i din CAPTUR Plug-In hybrid, er hele styrken fra den elektriske motor tilgængelig. Du vil ligge mærke til, hvordan du emissionsfrit og næsten lydløst kører gennem byen. og med et forbrug på kun 1,5 liter pr. 100 kilometer i hybridfunktionen og et output på 160 HK kan du nyde din tur med god samvittighed. 

Læs mere om E-TECH teknologienBestil allerede nu din CAPTUR Plug-In Hybrid hos den nærmeste forhandler
Alt Image C29

Fuldt opladt på tre timer

Oplad effektivt din Plug-In Hybrid så den er klar til at køre på el, næste gang du skal ud at køre.

Oplad din CAPTUR Plug-In Hybrid overalt: Tilslut ladekablet til enten en alm. hus-stikkontakt, ladestation eller wallbox. Ladetiden på batteriet afhænger af hvilken ladetype du benytter dig af. Med MY Renault-appen vil du desuden nemt kunne planlægge en fremtidig opladning eller følge med i din nuværende opladning. Det bliver næsten ikke mere simpelt...

Ladetid fra 0-100% opladet:

- Ladekabel A, standard 6 ampere, alm. husholdsningsudtag: 6 timer med et udtag på 8 Ampere/1,8 kW.

- Ladekabel B, standard offentlig ladestander 11-22 kW: 3 timer uanset effekten i ladestanderen.

Bestil den allerede nuLæs mere om E-TECH teknologien
Renault CAPTUR Genopladelig hybrid

Hidtil uset køreglæde

Samme hurtige reaktionsevne i en Renault hybridbil som i en normal elbil? Vi bruger teknologien og erfaringerne fra vores mange år i Formel 1, i alle vores hybrid biler. Derfor er der garanti for i din nye CAPTUR E-TECH plug-in er udstyret med en formidabel reaktionsevne. Dit køretøj starter lige så lydløst og accelererer lige så hurtigt som et fuldt elektrisk køretøj, hvilket giver dig maksimal komfort og køreglæde.

Renault CAPTUR Genopladelig hybrid

Den passer til alle situationer i dit liv!

Hvem nyder ikke friheden ved selv at vælge? Det kan du nu, takket være den nye CAPTUR E-TECH plug-in. Med dens dobbelte motortype kan du køre næsten 65 km i byerne på ren el til hverdag og derefter skifte til hybrid hvis du skal på længere ture i weekenden. En løsning der passer til alle typer af rejser livet har at byde på. Er du klar til at nyde friheden?

Renault CAPTUR Genopladelig hybrid

Inkluderer den højeste ekspertise indenfor elektrisk teknologi

Med over 10 års ekspertise fra vores forskning i Renault Z.E. elektriske køretøjer, kan du kører med ro i sindet! Nyd den gode følelse som udledningsfri kørsel giver dig, samt det forbedrede brændstofforbrug. På grund af en innovativ gearkasse og energiudvindingsteknologi, der er direkte inspireret af vores eksperter fra Formel 1, kan du med vished sige, at du kører rundt i noget af det bedste der er at byde på.

CAPTUR afliver hybridmyterne

Se nedenfor hvordan alle de typiske myter man hører omkring hybridbiler, ikke passer på Renault CAPTUR

Hybrider kan ikke køre langt nok!

thumbnail

Med CAPTUR er du aldrig begrænset i din rækkevidde. Lad bilen op og nyd op til 65 km på ren el. Skal du på længere ture så tager hybridmotoren over og hjælper til.

Hybrider er besværlige at oplade!

thumbnail

CAPTUR er alt andet end besværlig at oplade. Du kan lade den op, både derhjemme eller ved en offentlig ladestander - helt uden problemer.

Hybrider passer ikke til alle livsstiltyper!

thumbnail

Med CAPTUR er du aldrig begrænset. Rækkevidden er pga. hybridteknologien aldrig et problem og det interne design betyder, at den altid kan tilpasses til dine behov.

Hybridbiler kører langsomt og ineffektivt!

thumbnail

I CAPTUR er du altid sikret optimal ydelse. Gør fuld brug af de 160 hestekræfter og kør op til 135km/t på ren el.

Udstyr

Den nye CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid passer stadig perfekt ind i alle steder i livet

Det bedste af CAPTUR er der stadig: brugertilpasseligt design og oplevelsen om bord, banebrydende teknologi med de største skærme i kategorien; og den glidende og sammenfoldelige bænksæder bagi.

Renault CAPTUR - MULTI-SENSE genopladelig hybrid SUV

Med MULTI-SENSE kan du brugertilpasse din nye CAPTUR, så den svarer til dit humør og kørestil. Du kan vælge mellem tre brugertilpassede kørefunktioner og otte forskellige slags belysning. Med ECO-funktionen har du mulighed for at køre helt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t.

Renault CAPTUR E-TECH - EASY LINK multimediesystem

Med EASY LINK, kan du nyde et brugertilpasset multimediesystem, som er intuitivt og brugervenligt. Touchskærmen med høj opløsning kan have en størrelse på op til 9,3". Lokaliser ladestandere på landkortet på et øjeblik. Overvåg ændringer i energiflowet. Du kan nemt justere dit batteris opladningsindstillinger såvel som temperaturen om bord.

Renault CAPTUR E-TECH - 10,2" førerskærm

Med den nye 10” digitale førerskærm der er standard på Captur plug-in hybrid, har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg. Med MULTI-SENSE kan du ændre udseendet i instrumenteringen, og tilpasse den med op til otte forskellige farver. Med den nye digitale førerskærm, har du alle de informationer du behøver. Batteriets opladningsstatus, ændringer i energiflowet, rækkevidde og meget mere.

Renault CAPTUR Plug-in - MY Renault

Tjek batteriets niveau på din nye CAPTUR E-TECH. Planlæg opladning og opvarm kabinen på forhånd til den ideelle temperatur.

VERSIONER

Ny Renault CAPTUR E-TECH Plug-in

Captur E-TECH intens

Intens

Ny CAPTUR Hybrid Intens

Fra 259.900 kr.
  • 17" aluminiumsfælge "Bahamas"
  • Easy Link Multimediesystem med 7" touchskærm, navigation og DAB radio
  • Svævende midterkonsol (Aut. gear) E-shifter, automatisk p-bremse og midterkonsol
  • Multisense kørerprogrammer
Byg din bil

Er du klar til at sætte dig ind bag rattet på den nye Renault CAPTUR E-TECH Plug-in?

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide