image

Passion, emotion, liv: DEZIR Concept

Varme, sensuelle og glatte linjer, Renault DEZIR konceptbilen er skabelsen af vores passion for biler. Bliv overrasket og oplev emotion!

  • DEZIR Concept, forende
  • DEZIR Concept, design
  • DEZIR Concept, elektrisk

DEZIR Concept

Stimuler dine sanser

Renault DEZIR Concept er en coupé sportsbil med elmotor og et varmt og livligt design. Den er fuld af bevægelse, med sensuelle bølger og spejleffekter for at stimulere dine sanser.

DEZIR Concept
  • DEZIR Concept, forende

Et nyt ansigt for Renault

Finnerne på kofangerens luftindtag skaber en stribet effekt, hvilket giver Renault DEZIR's forende en både let og stærk fremtoning. Den mere brede diamant med sin kontrasterede position på en mørk baggrund er et tegn på vores mærkes nye identitet.

DEZIR Concept

Gå i luften

Den indendørs stil i Renault DEZIR Concept er meget lidenskabelig. Rummets anvendelse og materialerne er indbegrebet af lethed og vellyst.

DEZIR Concept, interiør

Dit hjerte vil lette og svæve igennem luften

Afrundede dimensioner, hvidt læder, pulserende lys, der matcher dine hjerteslag, sanselig rød. Inde i DEZIR Concept er du i den syvende himmel. Det enkle bænksæde til deling og det ophængte instrumentbræt byder dig velkommen i en glat og svævende verden.

DEZIR Concept, i bilen

En elegant og forførende sportsvogn

På førerens side har instrumenterne samme effektivitet som i en coupé sportsvogn. Med sin elmotor kan den nå op på 100 km/t på 5 sekunder og 50 km/t på kun 2 sekunder. Du har endnu større køreglæde med det lysende 3D-speedometer, mens touchskærmen giver dig mulighed for at styre alle de tekniske funktioner.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

DEZIR konceptbiler

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Alle vores konceptbiler
Technolab

Oplev

Fremtidens teknologier

Oplev Easy Life
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide