image

Renault EZ-GO Concept

Vi afslører nu vores vision for fremtiden for delt mobilitet med EZ-GO Concept: selvkørende, elektrisk og teknologisk, denne fortsættelse af SYMBIOZ er den første skabelse af vores vision for fremtiden for personlig mobilitet

 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept, interiør
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept

EZ-GO Concept

Intelligent robotbil genskaber forholdet mellem tid og sted

I bymæssige omgivelser er EZ-GO Concept den første skabelse af selvkørende, intelligent og delt mobilitet ved hjælp af en elektrisk motor og helt uden rat eller fører.

EZ-GO CONCEPT
 • EZ-GO CONCEPT

En del af en by i bevægelse

EZ-GO Concept er en "robotbil": både en bil og en service, den er en del af det urbane økosystem. Den har en positiv indflydelse på byen ved at tilbyde mobilitet med større respekt for det urbane miljø. 

 

Brugen af denne selvkørende bil til offentlig transport bringer den på forkant med en ny urban livsstil. EZ-GO Concept  fungerer som en mobil resource for hverdagslivet og tilbyder sine passagerer en ægte teknologisk forbundet og brugertilpasset oplevelse.

 

Med døre i fronten, en begrænset hastighed og autonom kørsel sætter EZ-GO Concept passagerernes sikkerhed i højsæde. AD lyssignaturen, meddelelserne fra de oplyste rulledisplays og bilens udvendige lyde garanterer også de forbipasserende fodgængeres sikkerhed. 

 

 

EZ-GO Concept

Mobilitet on-demand for alle

Selvkørende, elektrisk og intelligent, lad det store udvalg af funktioner være din guide.

EZ-GO CONCEPT

Et delt cockpit uden fører

EZ-GO Concept er et udtryk for Renaults "Easy Life"-identitet og gør bykørsel nemmere for alle.

 

Med EZ-GO Concepts innovative arkitektur og fremtidslignende stil har Renault genskabt robotbilens identitet, helt anderledes end de kasseagtige rumfærger, som de fleste mennesker forestiller sig. 

 

Den intergenerationelle EZ-GO Concept er frem for alt en mobilitetsløsning for alle, som lever op til mange forskellige behov.

 

Dørene foran på EZ-GO Concept giver nem adgang og plads til seks stående passagerer. Adgangen er også gjort nemmere for personer med nedsat mobilitet eller kørestole, som kan drage fordel af en særlig installation eller adgangsrampe fastgjort til EZ-GO Concept-platformen. EZ-GO Concept tilpasser sig efter dine behov i forbindelse med privat eller erhvervsmæssig brug for at leve op til udfordringerne i fremtidens byer. 

EZ-GO CONCEPT

En brugertilpasset og teknologisk oplevelse

Bestil plads og nyd en unik oplevelse. EZ-GO Concept er spækket med innovation til fordel for alle passagerer.

 

Det er en opkoblet bil, som virkelig interagerer med sine funktioner: digital virkelighed på din smartphone, Wi-Fi i bilen og meget mere. Den bliver til din personlige assistent ved at koble sig op med den intelligente by og give dig oplysninger om turisme og fritidsaktiviteter såvel som aktiviteter i de omkringliggende områder..

 

Start med at bruge EZ-GO Concept og skab din egen verden ved hjælp af forskellige atmosfærer og værktøjer for at brugertilpasse bilen indvendigt og udvendigt.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

EZ-GO CONCEPT

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Alle vores konceptbiler
Z.E.-modelprogram

Oplev

Vores Z.E.-modelprogram

Renault gør din hverdag elektrisk
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide