image

Renault EZ-ULTIMO Concept

Med EZ-ULTIMO Concept fuldender Renault sin konceptbil-trilogi for delt mobilitet i fremtiden. Efter EZ-GO til urban mobilitet i hverdagen og EZ-PRO til last-mile-leveringer, fuldender Renault sin vision med EZ-ULTIMO Concept, en helt ny mobilitetsløsning, som tilbyder en enestående, men overkommelig førsteklasses oplevelse

 • EZ-ULTIMO – Bagende
 • EZ-ULTIMO – Forende
 • EZ-ULTIMO – Venstre side
 • EZ-ULTIMO – Venstre side
 • EZ-ULTIMO – Højre side
 • EZ-ULTIMO – Venstre side
 • EZ-ULTIMO – Højre side indvendigt
 • EZ-ULTIMO – Interiør
 • EZ-ULTIMO – Interiør
 • EZ-ULTIMO – Højre side

EZ-ULTIMO Concept

En helt ny vision for delt mobilitet

En førsteklasses oplevelse, der er overkommelig for alle, og helt i tråd med filosofien bag Renault-mærket.

EZ-ULTIMO – Set fra oven
 • EZ-ULTIMO – Forende

Vi genopfinder robotbilen

EZ-ULTIMO Concept (udtales "EASY ULTIMO") er en førerløs, teknologisk og 100 % elektrisk robotbil. Den er luksuriøs og giver brugerne en helt ny førsteklasses mobilitetsoplevelse: fx når du skal på restaurant, køres fra lufthavn til hotel, besøge en by som turist eller tage på en eksklusiv shoppingtur. Hvad enten du er erhvervsdrivende eller privatkunde, så er EZ-ULTIMO beregnet til alle brugere og indbegrebet af en privat og intim køretur.


EZ-ULTIMO Concept præsenteres som en ramme for passagerer (op til tre personer), der ønsker at få et nyt syn på byen, mens de er usynlige for omverdenen. I kabinen kan de føle sig ‘rigtigt hjemme’, og se himlen gennem panoramasoltaget i glas eller vinduet.

EZ-ULTIMO Concept

Et eksklusivt og unikt concept

Renault har fejret 120 års jubilæum hvortil EZ-ULTIMO Concept er blevet skabt, og omfavner mærkets principper for ‘French Design’ og ‘Easy Life’ som en hyldest.

EZ-ULTIMO – Interiør

Et luksuriøst og emotionelt design

Den rummelige og raffinerede kabine er elegant og indbydende og giver dig en helt ny og enestående vision for delt mobilitet. Den lange og statelige profil, karrosseriet i to nuancer og højden på 1,35 meter gør, at den falder perfekt ind i bybilledet.


Bilen er indrettet som en mobil stue, moderne og tilgængelig for alle. Den skaber et varmt og komfortabelt rum, der er 100 % privat. Bilens luksuriøse interiør er udstyret med ædle materialer såsom træ, marmor og læder i en smuk neo-retro-stil, som er en hyldest til Renault-mærkets 120 års jubilæum.

EZ-ULTIMO – Interiør

Eksklusive tjenester

Den udsøgte oplevelse med EZ-ULTIMO Concept drejer sig ikke kun om kørsel, når du er i bilen. Det starter med et eksklusivt interface og portnertjenester, allerede når du booker bilen. Bilens fremtoning og opmærksomme velkomst af passagererne er også med til at gøre denne service helt unik.


Inde i EZ-ULTIMO Concept bliver passagererne tilbudt tjenester og teknologier helt i tråd med en førsteklasses oplevelse. De bliver tilbudt eksklusivt og brugertilpasset indhold på en tablet for at udfylde tiden under køreturen. Hver eneste køretur er en mulighed for en særlig oplevelse.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

EZ-GO – Set fra oven

Oplev

Delt mobilitet i fremtiden

EZ-GO Concept
EZ-PRO – Højre og venstre side

Oplev

Urban levering i fremtiden

EZ-PRO Concept
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide