image

INITIALE PARIS Concept

Komfort, god plads i bilen, materialer af høj kvalitet... INITIALE PARIS konceptbilen bekendtgører vores tilbagevenden til premium-segmentet

  • INITIALE PARIS Concept – Højre side

INITIALE PARIS Concept

Fransk luksus

Med en sedans dynamiske kørsel, personligheden fra en SUV og rummeligheden fra en familiebil har denne konceptbil alle egenskaberne til stolt at skille sig ud på premium-markedet.

Fra Paris til verdens ende

Fra Paris til verdens ende

Rejs i harmoni med det skiftende lys. Taget på INITIALE PARIS konceptbilen viser stolt et kort over lysets by og opfordrer dig til at tage en pause og slappe af. Taget i aluminium og plexiglas skitserer områderne i Paris, som en hyldest til den franske hovedstad.

Excellence, der skaber følelser

Excellence, der skaber følelser

Lige fra det første øjekast fremkalder INITIALE PARIS Concept en sand følelsesmæssig reaktion. Dine vækkede sanser falder for det varme design, de fine materialer og finishens kvalitet. 

En effektiv motor

INITIALE PARIS Concept – Forende

Hvad motoren angår, gør INITIALE PARIS Concept sig bemærket med 2 vigtige innovationer:
- Twin-turbo-teknologien med en førsteturbo til lave gear og en andenturbo til de højeste gear,
- den automatiske EDC-gearkasse med ny Shift-by-Wire-betjening, som er udviklet for at fremme præcision og jævne gearskift.
Resultatet: forbedret ydeevne med betydeligt lavere brændstofforbrug og emissioner.

INITIALE PARIS Concept

Kunsten at rejse

En bil, som er skabt til livet – INITIALE PARIS Concept er indbegrebet af vores engagement inden for innovation for at forbedre din komfort og køreglæde.

  • INITIALE PARIS, interiør

Fordybelse i akustik

Eftersom musik og vidunderlige lyde forstærker glæden ved at rejse, har vi været særligt omhyggelige med akustikken i Renault INITIALE PARIS Concept. Det tilpassede Bose-lydsystem ledsager dig med musik på rejsen. 32 højttalere, inklusiv 8 i nakkestøtterne, tager dig med ind i en akustisk verden, uden for tid og sted.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Renault-modelprogrammet med konceptbiler

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Se modelprogrammet
Renault Easy Life

Oplev

Fremtidens teknologier

Opdag Easy Life
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide