image

Renault KWID Concept

Et resultat af samarbejdet mellem vores teams rundt omkring i verden: Vores Renault KWID konceptbil er udtænkt og designet til unge bilister på nye markeder såsom Indien og Brasilien

  • KWID Concept – Forende
  • KWID Concept – Forende
  • KWID Concept – Bagende
  • KWID Concept – Højre bagende
  • KWID Concept

KWID Concept

Robust og sjovt design

Kraftfuld, robust og teknisk, Renault KWID Concept vil stimulere din fantasi hver gang.

KWID Concept – Højre side
  • KWID Concept – Venstre bagende

En drone for at hjælpe dig

Vi har designet og skabt den "Flyvende rejsepartner", som er det første af den slags instrumenter til biler, og som er designet til at give dig en sikker og behagelig rejse. Dronen kommer ud af den bagerste del af taget og følger bilen på din rejse.

KWID Concept

En "hightech" konceptbil

Ud over sin sjove og fantasifulde stil skiller Renault KWID Concept sig også ud i kraft af et væld af udstyr og et stærkt fokus på teknologi.

KWID Concept – Venstre side

Det er en urban crossover, der gør stærkt indtryk

Med Renault KWID Concept har vores design-teams fuldt ud gjort brug af kunsten at kombinere kontraster. Den sjove fremtoning og det venlige ansigt skaber kontrast til det robuste look, som fremhæves af det imponerende kølergitter og de kantede vinger. Med et 2-hjulstræk har Renault KWID Concept ingen problemer med at se ud som en terrængående bil.

KWID Concept – Interiør

Et unikt interiør

De 3 forsæder i Renault KWID Concept ser ud, som om de var hængt op over en hvid base. Disse lyse sæder med elastomer-betræk i to nuancer giver dig lyst til at opleve bilen indefra. Førersædet har en central position, og oplysningerne er tilgængelige via en integreret tablet med touchskærm, som giver dig mulighed for at styre alle bilens funktioner og fjernstyre en drone – din "flyvende rejsepartner".

 

 

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Renault-modelprogrammet med konceptbiler

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Se modelprogrammet
Technolab

Oplev

Fremtidens teknologier

Oplev Easy Life
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide